TomTom GO Classic navigaator Fikseeritud 15,2 cm (6") Puutetundlik ekraan 201 g Must

Tootja: TomTom

Mudel: 1BA6.002.20

EAN: 0636926105767

TomTom GO Classic on ideaalne lahendus igasugustele juhtimisvajadustele. See lihtsalt kasutatav GPS-seade pakub täpseid juhiseid ja sõidurea juhendamist, mis muudab navigeerimise lihtsaks. TomTom GO Classic'il on 15,2 cm (6 tolli) laiekraan koos mitmikpuutetehnoloogiaga, mis võimaldab navigeerida nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt.

TomTom GO Classic on kaasaskantav GPS-seade, mis kaalub vaid 201 grammi ja on kerge vend compact, mis muudab selle ideaalseks kaaslaseks reisil olles. Sisseehitatud akuga seade pakub suurepärast kaetust kogu Euroopas ja seda tänu kaasas olevatele kaartidele. Sisemine salvestusmaht on 16 GB, kuid kaardi backupiks on saadaval MicroSD (TransFlash) mälukaardipesa.

TomTom GO Classic GPS-seadmel on Wi-Fi- ja Bluetooth-ühendus, mis muudab ühenduse loomise teiste seadmetega lihtsaks. Seade on kergesti paigaldatav ja selle pakend sisaldab hõlpsasti pööratavat hoidikut koos aknakinnitusega. Samuti on kaasas USB-kaabel ja autosse laadija, mis muudavad seadme laadimise autos lihtsaks.

TomTom GO Classic Navigator toetab mitmeid keeli, sealhulgas UK inglise, USA inglise, hispaania (ladinakeelne), hispaania Argentina / Ladina, jne. Lisaks on see varustatud mitmekeelse toega, mis muudab selle kasutamise mugavaks sõltumata kasutaja päritoluriigist.

TomTom GO Classic on suurepärane valik kõigile, kes otsivad lihtsalt kasutatavat navigeerimisseadet. Olgu teie reis linnas või pikkade vahemaade kaugusel, TomTom GO Classic'il on teie jaoks olemas kõige värskemad kaardid ja täpsemad juhised.


1 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €280.00

Kauplus Pealkiri Hind
www.ox.ee

www.ox.ee

GPS-seade TomTom GO Classic €280.00

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Navigeerimine
Räägitavad keeled - Afrikaans - Arabic - Australian English - Bulgarian - Catalan - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Dutch Belgium - Finnish - French - German - Greek - Hungarian - Irish English - Italian - Lithuanian - New Zealand English - Norwegian - Polish - Portuguese - Portuguese Brazil - Serbian - Slovenian - Spanish - Spanish (Latin American) - Spanish Argentina/Latin - Spanish Chile - Swedish - Turkish - UK English - US English
Toetatud keeled Multi
Sõidurea valik
Ekraan
Toetatud paigutus Horisontaalne/vertikaalne
Puutetehnoloogia Mitmikpuude
Tagantvalgustusega ekraan
Ekraani resolutsioon 800 x 480 pikslit
Laiekraan
Puutetundlik ekraan
Ekraani diagonaal 15,2 cm
GPS-seadme tüüp
Golf
Kaubaauto
Haagissuvila/karavan
Jalgratas
Mootorratas
Kasutamine lennukis
Kasutamine autos
Geopeitus (GPS aardeotsimine)
Õues (matkamine)
Sport (üldfüüsiline treening, jooksmine)
Merel (kaardiplotterid, sügavusmõõturid)
Kaart
Kaardiulatus Kogu Euroopa
Kaasas kaardid
Mälu
Kaasasoleva mälukaardi maht 32 GB
Ühilduvad mälukaardid MicroSD (TransFlash)
Sisemine mälumaht 16 GB
Varunduse meedia tüüp Välk
Võrgustumine
WiFi
Bluetooth
Toimimine
Sisseehitatud kaamera
Sisseehitatud kõlar(id)
Disain
Lihtne kasutada
Toote värv Must
Toote kuju Fikseeritud
Võimsus
Aku tööiga (maksimaalne) 1 h
Aku tüüp Sisseehitatud
Toiteallika tüüp Patarei
Kaal ja mõõtmed
Kõrgus 104,8 mm
Sügavus 23,8 mm
Laius 162,5 mm
Kaal 201 g
Pakendi sisu
Pakendi sisu Easy Reversible Mount, Fold the device into your pocket., //webassets.tomtom.com/otf/images/media/EFC9ED89-883C-4017-B99A0D279289EBFA USB cable & car charger, For in-car charging of your TomTom device & for connection to your pc or Mac., //webassets.tomtom.com/otf/images/media/43C57083-C0CF-4F4B-B8456A949C944CF8 Documentation, //webassets.tomtom.com/otf/images/media/44515AFB-61EA-4C1A-B7E75B164F12A745
Kaasas hoidja tuuleklaasile kinnitamiseks
Kaasas autolaadija
Juhend
Kaablid kaasa arvatud USB