TomTom GO Basic navigaator Fikseeritud 12,7 cm (5") Puutetundlik ekraan 201 g Must

Tootja: TomTom

Mudel: 1BA5.002.00

EAN: 0636926100410

TomTom GO Basic on kõrgekvaliteediline navigeerimisseade, mida toodab TomTom. Seda navigaatorit on disainitud selleks, et muuta teie reisid lihtsamaks ja efektiivsemaks, ning see on varustatud kasulike funktsioonidega. Kaaludes vaid 201 g ja kompaktsed mõõtmed kõrgusel 90,6 mm, laiust 142 mm ja sügavust 18,9 mm, on see kergekaaluline ja lihtsasti kaasaskantav.

TomTom GO Basicul on 16 GB sisemine salvestusmaht, mis võimaldab teil salvestada kaarte, marsruute ja muid olulisi andmeid. Lisaks on see ühilduv MicroSD-kaartidega maksimaalse suurusega 32 GB, pakkudes veelgi rohkem salvestusvõimalusi. Seade kasutab flash-mälu tehnoloogiat, tagades kiire ja usaldusväärse andmetele juurdepääsu.

TomTom GO Basicul on 12,7 cm ekraan, mille eraldusvõime on 480 x 272 pikslit, pakkudes selget ja teravat vaadet teie kaartidele ja suundadele. Puutetundlik ekraan võimaldab lihtsat ja intuitiivset navigeerimist ning laiekraani formaat parandab nähtavust.

Komplekt sisaldab olulisi tarvikuid, nagu USB-kaabel ühendamiseks teie arvuti või Mac-iga, autosse paigaldatav laadija liikvel olles laadimiseks ning mugav ja lihtsalt pööratav kinnitus. Samuti sisaldab komplekt kasutusjuhendit, mis annab juhiseid seadme efektiivseks kasutamiseks.

TomTom GO Basic keskendub autonavigatsioonile ega hõlma spordi-, väljas-, meresõidu-, geopeitus-, lennu-, veoauto-, golfi-, matkaauto-/haagissuvila-, jalgratta- või mootorrattafunktsioone.

Seade toetab ulatuslikku keelte valikut, sealhulgas bulgaaria, tšehhi, taani, saksa, hollandi, inglise, hispaania, eesti, soome, prantsuse, kreeka, ungari, itaalia, läti, norra, poola, portugali, rootsi ja türgi keelt. Samuti pakub see kasulikke funktsioone, nagu sõidurajajuhtimine, tänavanime hääldus, kiire otsing ja TomTom Trafficu eluaegsed uuendused.

TomTom GO Basicul on eelinstalleeritud kaardid kogu Euroopast, pakkudes põhjalikku navigatsiooni ja juhiseid. Saate nautida eluaegseid kaartide värskendusi, tagades, et teie seade oleks alati ajakohane uusimate muudatuste ja arengutega. Hõlmates 45 riiki, saate kindlalt navigeerida erinevate piirkondade kaudu.

Kokkuvõttes on TomTom GO Basic usaldusväärne ja funktsiooniderohke navigatsiooniseade, mis on disainitud teie reisikogemuse parendamiseks. Tänu oma kompaktsele disainile, ulatuslikule kaardikattestikule ja kasulikele funktsioonidele on see seade oluline kaaslane igale reisile.


2 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €218.17

Kauplus Pealkiri Hind
direkt.jacob.de

direkt.jacob.de

TomTom GO Basic - GPS-Navigationsgerät - Kfz 12,70cm (5") Breitbild €218.17
direkt.jacob.de

direkt.jacob.de

TomTom GO Basic - GPS-Navigationsgerät - Kfz 12,70cm (5") Breitbild €233.48
www.pc21.fr

www.pc21.fr

TomTom GO Basic navigaator Fikseeritud 12,7 cm (5") Puutetundlik ekraan 201 g Must €258.14

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Navigeerimine
Räägitavad keeled - Afrikaans - Arabic - Australian English - Bulgarian - Catalan - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Dutch Belgium - Finnish - French - German - Greek - Hungarian - Irish English - Italian - Lithuanian - New Zealand English - Norwegian - Polish - Portuguese - Portuguese Brazil - Serbian - Slovenian - Spanish - Spanish (Latin American) - Spanish Argentina/Latin - Spanish Chile - Swedish - Turkish - UK English - US English
Eluaegne TomTom-liiklus
Tänavanimede ütlemine
Kiirotsing
Toetatud keeled Bulgaaria, Tšehhi keel, Taani, Saksa keel, Hollandi, Inglise keel, Hispaania, Eesti, Soome, Prantsuse keel, Kreeka keel, Ungari keel, Itaalia, LAT, Norra, Poola, Portugali, Rootsi, Türgi keel
Sõidurea valik
Ekraan
Ekraani resolutsioon 480 x 272 pikslit
Laiekraan
Puutetundlik ekraan
Ekraani diagonaal 12,7 cm
GPS-seadme tüüp
Golf
Kaubaauto
Haagissuvila/karavan
Jalgratas
Mootorratas
Kasutamine lennukis
Kasutamine autos
Geopeitus (GPS aardeotsimine)
Õues (matkamine)
Sport (üldfüüsiline treening, jooksmine)
Merel (kaardiplotterid, sügavusmõõturid)
Kaart
Kaetud riikide arv 45
Eluaegsed kaardiinfo uuendused
Kaardiulatus Kogu Euroopa
Kaasas kaardid
Mälu
Maksimaalne mälukaardi suurus 32 GB
Ühilduvad mälukaardid MicroSD (TransFlash)
Sisemine mälumaht 16 GB
Varunduse meedia tüüp Välk
Võrgustumine
WiFi
Bluetooth
Toimimine
Sisseehitatud kaamera
Disain
Toote värv Must
Toote kuju Fikseeritud
Võimsus
Aku tööiga (maksimaalne) 1 h
Toiteallika tüüp Patarei, Sigaretisüütaja
Kaal ja mõõtmed
Kõrgus 90,6 mm
Sügavus 18,9 mm
Laius 142 mm
Kaal 201 g
Pakendi sisu
Pakendi sisu GO Basic 5", //webassets.tomtom.com/otf/images/media/C5D78107-E56F-4309-B079D60EE8FEB6C1 Easy Reversible Mount, Fold the device into your pocket., //webassets.tomtom.com/otf/images/media/EFC9ED89-883C-4017-B99A0D279289EBFA USB cable & car charger, For in-car charging of your TomTom device & for connection to your pc or Mac., //webassets.tomtom.com/otf/images/media/43C57083-C0CF-4F4B-B8456A949C944CF8 Documentation, //webassets.tomtom.com/otf/images/media/44515AFB-61EA-4C1A-B7E75B164F12A745
Juhend
Kaasas hoidja tuuleklaasile kinnitamiseks
Kaasas autolaadija
Kaablid kaasa arvatud USB