Samsung EF-VF721LLEGWW mobiiltelefoni ümbris Kate Lilla

Tootja: Samsung

Mudel: EF-VF721LLEGWW

EAN: 8806094567328

Samsung EF-VF721LLEGWW mobiiltelefoni ümbris on stiilne ja funktsionaalne tarvik, mis on loodud kaitsema Galaxy Z Flip4 kriimustuste ja tolmu eest. Valmistatud kvaliteetsest nahkmaterjalist, pakub see pehmet ja mugavat haaret, samal ajal kaitstes seadet vastupidavalt. Tänu ühevärvilisele disainile ja rahulikule lilla värvile on see ümbris ideaalne lisand teie mobiiltelefonile ning täiendab Galaxy Z Flip4'i klanitud disaini ning lisab sellele isikupära.

Kuju (karbi tüüp) on "Kate", mis pakub täielikku katet kõikidele portidele ja nuppudele, võimaldades samas seadet hõlpsasti kasutada. Ühilduvus Galaxy Z Flip4-ga tagab täiusliku sobivuse seadmele ning seda on kohandatud just teie telefoni jaoks, tagades, et te ei ohverda funktsionaalsuse osas midagi, saades kõik olulised kaitsefunktsioonid.

EF-VF721LLEGWW kaalub vaid 38g, tehes selle kergeks ja mugavaks seadme kaasaskandmiseks igal pool, kuhu te lähete. Tolmu- ja kriimukindlad kaitseomadused tagavad, et telefon jääb puhtaks ja kahjustusteta. Selle ühepakend sisaldab ühte tükki mobiiltelefoni ümbrist, mis on spetsiaalselt loodud Samsungi brändiühilduvuse jaoks, seega võite olla kindel täiuslikus sobivuses.

Kokkuvõtvalt on Samsungi EF-VF721LLEGWW mobiiltelefoni ümbris lilla värvusega suurepärane tarvik teie Galaxy Z Flip4 telefonile. See pakub täiuslikku sobivust, kergekaalulist disaini, stiilset ja vastupidavat kaitset ning hõlpsat juurdepääsu nuppudele ja portidele. Hankige üks oma seadmele täna ja nautige rahu, teades, et teie telefon on kaitstud.


1 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €44.20

Kauplus Pealkiri Hind
www.ox.ee

www.ox.ee

Samsung EF-VF721LLEGWW mobile phone case Cover Purple €44.20

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
Kaitseomadused Tolmukindel, Kriimukindel
Pinnakujundus Ühevärviline
Ühilduvus Galaxy Z Flip4
Brändiühilduvus Samsung
Värvi nimi Serene Purple
Toote värv Lilla
Materjal Nahk
Karbi tüüp Kate
Kaal ja mõõtmed
Kaal 38 g
Pakendi andmed
Kogus pakis 1 tk