TomTom 9UUC.001.01 mobiilseadme laadija Must Sigaretisüütaja

Tootja: TomTom

Mudel: 9UUC.001.01

EAN: 0636926039826

TomTom Compact Car Charger on mugav ja usaldusväärne mobiilseadme laadija, mis on ette nähtud teie seadmete toite hoidmiseks liikvel olles. TomTomi poolt toodetud, tuntud kaubamärk tööstuses, on see autolaadija täiuslik kaaslane teie reisidel.

Selle ühilduvus erinevate TomTomi seadmetega, nagu Start, ONE IQ marsuudid Euroopasse, XL IQ marsuudid piirkonnale jne, võimaldab teil oma seadmeid hõlpsalt laadida. Laadijal on USB 2.0 port, mis võimaldab lihtsat ühenduvust ja võimaldab teil laadida mitut seadet korraga.

Selle autolaadija toiteallika tüüp on sigaretisüütaja, tagades, et saate oma seadmeid mugavalt sõidu ajal toita. Laadija tööpõhimõte on kontakt, tagades turvalise ja stabiilse ühenduse.

TomTom Compact Car Charger on kompaktne ja lihtne kasutada ning see on hädavajalik tarvik igale reisijale, kes sõltub oma mobiilsetest seadmetest. Hoidke oma seadmeid laetuna ja valmis kasutamiseks TomTomi usaldusväärse autolaadijaga, olenemata sellest, kuhu te lähete.


1 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €50.00

Kauplus Pealkiri Hind
www.ox.ee

www.ox.ee

TomTom Compact Car Charger €50.00

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Toimimine
Ühilduvus Start, ONE IQ Routes Europe, ONE IQ Routes Regional, XL IQ Routes Europe, XL IQ Routes Regional, XL Classic, ONE Classic, GO 740 LIVE, GO 940 LIVE, XXL IQ Routes Europe, GO 950 LIVE, GO 750 LIVE
Tööpõhimõte Kontakt
USB 2.0 portide arv 1
Toiteallika tüüp Sigaretisüütaja
Disain
Toote värv Must
Võimsus
Sisendpinge 12/24 V