Belkin BoostCharge Pro Must Hoonesisene

Tootja: Belkin

Mudel: WCH011VFBK

EAN: 0745883844043

Belkin BoostCharge Pro Black Indoor on ideaalne seade kõikide teie mobiilsete seadmete laadimiseks. Selle uusima tehnoloogiaga laadija ühildub valiku iPhone mudelitega, sealhulgas iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro ja iPhone 14 Pro Max. Laadija on ka ühilduv teiste seadmetega tänu oma universaalse ühilduvuse funktsioonile.

Vahelduvvoolu allikas ja hoonesisene laadijatüüp tagavad kiire ja tõhusa laadimise teie seadmetele. Laadijal on kaks USB-C porti, mis mõlemad toetavad USB Power Delivery funktsiooni, mis võimaldab kahe seadme korraga laadimist. Lisaks omab laadija uusimat USB Power Delivery revisjoni versiooni 3.0, tagamaks maksimaalset laadimiskiirust.

Belkin BoostCharge Pro ei ole mitte ainult tõhus, vaid ka stiilne ja funktsionaalne. Selle sileda musta viimistlusega sobib see laadija igasse keskkonda. Laadija maksimaalne võimsus on 45W, mis tagab teie seadmete kiire ja tõhusa laadimise ning programmeeritava toiteallika (PPS) funktsioon võimaldab teil kohandada laadija võimsust vastavalt oma soovile.

Pakend sisaldab ühte laadijat, mis muudab selle lihtsasti kaasaskantavaks. Kas siis olete kodus, kontoris või teel, Belkin BoostCharge Pro Black Indoor laadija muudab teie mobiilsete seadmete laadimise kiireks ja tõhusaks.


Pakkumisi ei leitud...


Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Toimimine
Ühilduvus iPhone 14 iPhone 14 Plus iPhone 14 Pro iPhone 14 Pro Max
USB Power Delivery kontroll 3.0
USB Power Delivery
Programmeeritav toiteallikas (PPS)
USB C-tüüpi portide arv 2
Toiteallika tüüp Vahelduvvool
Laadija ühilduvus Universaalne
Laadija tüüp Hoonesisene
Disain
Toote värv Must
Võimsus
Maksimaalne võimsus 45 W
Pakendi andmed
Kogus pakis 1 tk