Belkin BOOST↑CHARGE Valge Hoonesisene

Tootja: Belkin

Mudel: WCA003VFWH

EAN: 0745883816460

Belkin BOOST↑CHARGE 20W USB-C seinakomplekt on võimsa laadimisvõimekusega ja mugav lahendus mobiilseadmete laadimiseks. Tänu kiirlaadimisvõimele ja ühilduvusele laia valiku nutitelefonide, kirjutuspulkade ja tahvelarvutitega, on see laadija suurepärane valik inimestele, kes on pidevalt liikvel.

Laadijal on USB-C-tüüpi port, mis muudab seadmetega ühendamise lihtsaks ning seda toidab vahelduvvool, mistõttu on see sobiv kasutamiseks siseruumides. Lisaks on laadija kujundatud elegantse valge välimusega, mis sobib iga sisekujundusega.

Üks oluline omadus on laadija ühilduvus laia valiku seadmetega, sealhulgas iPhone 8 ja uuemad mudelid, Google Pixel 3 ja uuemad mudelid, Samsung Galaxy S10 ja uuemad mudelid ning paljud teised. Tänu kiirlaadimisvõimele jõuab seade kiiresti täis, mistõttu võid vähem aega kulutada laadimisele ja rohkem aega seadme kasutamisele.

Belkin BOOST↑CHARGE 20W USB-C seinakomplekt on lihtne kasutada ja see sisaldab kaasasolevat AC-adapterit. Laadija kompaktne suurus ja kerge kaal muudavad selle täiuslikuks kaasaskandmiseks kotis või seljakotis, kui oled liikvel. Laadija mõõtmed on 41,5 mm kõrgune, 47,5 mm laiune ja 63 mm sügav.

Laadija on ka energiasäästlik, maksimaalse väljundvõimsusega 20 W ning USB Power Delivery tehnoloogiaga. See tähendab, et saad oma seadme kiiresti ja tõhusalt laadida ilma jäägikasutuseta. Laadijal on ka üks USB-C-tüüpi port, mis muudab seadmega ühendamise lihtsaks.

Kokkuvõttes on Belkin BOOST↑CHARGE 20W USB-C seinakomplekt suurepärane lisand igale mobiilse seadme komplektile. Kiirlaadimisvõime, laia seadme ühilduvuse ja stiilse disaini tõttu on see hädavajalik inimestele, kes kasutavad oma seadmeid pidevalt liikvel olles.


1 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €19.96

Kauplus Pealkiri Hind
www.ldlc.com

www.ldlc.com

Belkin 20W USB-C Power Charger for Apple and others €19.96

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Toimimine
Ühilduvus Galaxy S10+, Galaxy S10, Google Pixel 3 XL, Google Pixel 3, iPad Pro (12.9") 2nd gen, iPad Pro (10.5"), iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone XR, iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, HTC U12+, Huawei Mate 20, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30 / P30 Pro, Sony Xperia XZ2
USB Power Delivery
Kiirlaadimine
USB C-tüüpi portide arv 1
Toiteallika tüüp Vahelduvvool
Laadija ühilduvus Nutitelefon, Kirjutuspulk, Tahvel
Laadija tüüp Hoonesisene
Disain
Toote värv Valge
Võimsus
Maksimaalne võimsus 20 W
Kaal ja mõõtmed
Kõrgus 41,5 mm
Sügavus 63 mm
Laius 47,5 mm
Pakendi andmed
Kogus pakis 1 tk
Pakendi sisu
AC-adapter kaasa arvatud
Logistika andmed
Harmonized System (HS) kood 85044095