Belkin Boost Charge Must Hoonesisene

Tootja: Belkin

Mudel: WIB002VFBK

EAN: 0745883810345

Belkin Boost Charge Black Indoor on kiire ja efektiivne laadimislahendus teie mobiilseadmetele. Tänu juhtmevabale laadimisvõimalusele ning ühilduvusele juhtivate nutitelefoni kaubamärkidega nagu Samsung Galaxy ja Apple iPhone, saate oma seadme kergesti toita ilma kaablite vajaduseta.

See on varustatud Quick Charge 3.0 tehnoloogiaga, tagades kiired laadimisajad ja vähendades aega, mille veedate toiteallika külge kinnitununa. Belkin Boost Charge'is on ka maksimaalne võimsusväljund 15W, tagades, et teie seade laetakse kiiresti ja tõhusalt.

Laadija on mõeldud sisetingimustes kasutamiseks ja sellel on vahelduvvooluadapter, mis muudab selle koduses kasutamises või kontoris mugavaks. Kompaktne disain tagab, et see ei võta teie töölauale liiga palju ruumi. LED-indikaatorid annavad teada, millal teie seade laeb, võimaldades teil selle olekut kiire pilguga jälgida.

Belkin Boost Charge järgib kaasaegset ja stiilset disaini, musta viimistlusega, mis sobib igasuguse sisekujundusega. Selle kõrgus on 125,8 mm, laius 102,2 mm ja sügavus 102,2 mm. See on kerge ja lihtne kaasavõtmiseks, muutes selle ideaalseks reisikaaslaseks.

Lisaks sisaldub Belkin Boost Charge'is kogus üks tükis pakendi kohta ning selle harmoniseeritud süsteemi (HS) kood on 85044090. See on ideaalne lahendus usaldusväärseks ja tõhusaks laadimisvõimaluseks neile, kes vajavad jõudu liikvel olles.


1 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €41.00

Kauplus Pealkiri Hind
www.proline.lv

www.proline.lv

Belkin Boost Charge Black Indoor €41.00

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Toimimine
Ühilduvus Galaxy S20 Ultra, Galaxy S20+, Galaxy S20, Galaxy S10+, Galaxy S10, Galaxy S10e, Galaxy Z Flip, Galaxy Note 10+, Galaxy Note 10, Google Pixel 4 XL, Google Pixel 4, iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone SE 2nd gen, iPhone XR, iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone X
Kiirlaadimise tehnoloogia Quick Charge 3.0
Kiirlaadimine
Traadita laadimine
Toiteallika tüüp Vahelduvvool
Laadija ühilduvus Nutitelefon
Laadija tüüp Hoonesisene
Disain
LED-indikaatorid Laen
Toote värv Must
Võimsus
Maksimaalne võimsus 15 W
Kaal ja mõõtmed
Kõrgus 125,8 mm
Sügavus 102,2 mm
Laius 102,2 mm
Pakendi andmed
Kogus pakis 1 tk
Pakendi sisu
AC-adapter kaasa arvatud
Logistika andmed
Harmonized System (HS) kood 85044095