Belkin Boost Charge Must Automaatne

Tootja: Belkin

Mudel: CCD001BT1MBK

EAN: 0745883790449

Belkin Boost Charge Black Auto on mitmekülgne mobiilseadmete laadija, mis sisaldab USB Type-A kuni Lightning kaablit ning töötab sigaretisüütaja kaudu. Selle disain on tehtud musta viimistlusega ja LED indikaatoritega, mis sobib suurepäraselt stiilse laadimislahenduse otsijatele liikvel olles. Kahe USB 2.0 pordi abil pakub laadija universaalset ühilduvust ning võimaldab üheaegselt laadida kahte seadet.

Laadijal on 1 meetri pikkune kaabel, mis võimaldab ulatuda autos tagumistesse istmetesse. Selle kompaktne disain võimaldab lihtsat kaasaskandmist ja pakis on kaasas üks kaabel. Belkin Boost Charge Black Auto annab maksimaalse võimsusega 24 vatti, pakkudes kiiret ja usaldusväärset laadimist kõigi teie seadmete jaoks. Laadija on ühilduv paljude mobiiltelefonide ja muude seadmetega, muutes selle mitmekülgseks tarvikuteks neile, kes peavad olema teel olemasolevad võimalused mobiilseadmete laadimiseks.

Selle toote Harmonized System (HS) kood on 85044090, mis näitab, et see on laadija, mis suudab elektroonilisi seadmeid toita vahelduvvoolumootoril (DC). See on valmistatud tänapäevaste tarbijate vajaduste rahuldamiseks, kes vajavad oma mobiilseadmete jaoks kiiret ja usaldusväärset laadimist.


Pakkumisi ei leitud...


Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Toimimine
USB 2.0 portide arv 2
Toiteallika tüüp Sigaretisüütaja
Laadija ühilduvus Universaalne
Laadija tüüp Automaatne
Disain
LED-indikaatorid
Kaabli pikkus 1 m
Toote värv Must
Võimsus
Maksimaalne võimsus 24 W
Pakendi andmed
Kaablid kaasa arvatud USB Type-A to Lightning
Kogus pakis 1 tk
Logistika andmed
Harmonized System (HS) kood 85044095