Belkin Boost Charge Must Hoonesisene

Tootja: Belkin

Mudel: WIZ001VFBK

EAN: 0745883795772

Belkin Boost Charge Black Indoor on edasijõudnud laadimislahendus, mis sobib suurepäraselt koduseks või kontorikasutuseks. Selle sileda musta disaini, LED-indikaatorite ja juhtmevaba laadimisvõimekusega on Belkin Boost Charge ideaalne mobiilsete seadmete tarvik.

Laadija on mõeldud olema ühilduv suure hulga mobiilsete seadmetega, alates nutitelefonidest ja nutikelladest kuni AirPods Pro ja uusimate iPhone'ideni välja. Sellel on kiirlaadimisvõimekus, mistõttu on võimalik laadida mobiilseadmeid optimaalsetel kiirustel.

Belkin Boost Charge on hoonesisene laadija, mida saab toita tavapärase USB porti kasutades. Selle komplekti kuulub kompaktne vahelduvvooluadapter, mis sisaldub pakendis, mistõttu on lihtne seda kohe kasutama hakata. Laadija on kerge, kaaluga 216g ja mõõtmetega 102,5mm x 116,4mm x 187,5mm, mistõttu on seda lihtne hoiustada ja transportida.

Üks Belkin Boost Charge silmatorkav tunnusjoon on selle traadita laadimisvõimekus. Laadija võimaldab teil laadida ühilduvaid seadmeid ilma juhtmete vajaduseta, muutes selle mugavaks ja korraldatud lahenduseks. Lisaks on laadijal LED-indikaatorid, mis annavad lihtsasti mõistetava teabe seadmete laadimise oleku kohta.

Belkin Boost Charge'i maksimaalne väljundvõimsus on 7,5W, mis tagab, et teie seadmed laaduvad kiiresti ja tõhusalt. Laadija on samuti kavandatud turvalisuse silmas pidades, sellel on sisseehitatud kaitse ülelaadimise, ülekuumenemise ja lühise eest.

Kokkuvõttes on Belkin Boost Charge kvaliteetne laadimislahendus, mis on ideaalne kõigile, kes otsivad kiiret ja mugavat viisi oma mobiilsete seadmete laadimiseks. Selle traadita laadimisvõimekus, kiirlaadimiskiirus ja kompaktne disain muudavad selle suurepäraseks lisatarvikute valikuks kõigile, kes on liikvel.


1 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €100.00

Kauplus Pealkiri Hind
www.proline.lv

www.proline.lv

Belkin Boost Charge Black Indoor €100.00

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Toimimine
Ühilduvus Apple Watch SE Apple Watch Series 6 Apple Watch Series 5 Apple Watch Series 4 Apple Watch Series 3 Apple Watch Series 2 Apple Watch Series 1 iPhone 12 Pro Max iPhone 12 Pro iPhone 12 iPhone 11 Pro Max iPhone 11 Pro iPhone 11 iPhone SE 2nd Gen iPhone XR iPhone XS Max iPhone XS iPhone X iPhone 8 Plus iPhone 8 AirPods Pro
Kiirlaadimine
Traadita laadimine
Toiteallika tüüp USB
Laadija ühilduvus Kõrvaklapp, Nutitelefon, Nutikell
Laadija tüüp Hoonesisene
Disain
LED-indikaatorid
Toote värv Must
Võimsus
Maksimaalne võimsus 7,5 W
Kaal ja mõõtmed
Kaal 216 g
Kõrgus 102,5 mm
Sügavus 187,5 mm
Laius 116,4 mm
Pakendi andmed
Kogus pakis 1 tk
Pakendi sisu
AC-adapter kaasa arvatud
Logistika andmed
Harmonized System (HS) kood 85044095