Microsoft Surface Pro Signature Must Microsoft Cover port QWERTZ Saksa keel

Tootja: Microsoft

Mudel: 8XA-00005

EAN: 0889842779707

Microsoft Surface Pro Signature Must Microsoft Cover port QWERTZ Saksa keel on kompaktne ja kerge mobiilseadmete klaviatuur, mis on spetsiaalselt loodud sobima Microsoft Surface Pro 8 ja Surface Pro X sülearvutitele. See klaviatuur kasutab QWERTZ klaviatuuri paigutust ja Saksa keelt ning on valmistatud vastupidavast ja stiilsest Alcantara materjalist.

Microsoft Surface Pro Signature klaviatuur on Chiclet-stiilis, mis tagab mugava trükkimiskogemuse. Lisaks sellele on klaviatuuril ka puuteplaat, mis võimaldab mugavalt ja hõlpsalt navigeerida. Klaviatuuril on ka multimeediaklahvid, mis võimaldavad kiire ligipääsu erinevatele meediumitele ja funktsioonidele.

See klaviatuur ühildub sujuvalt nii Surface Pro 8 kui ka Surface Pro X seadmetega, tagades tõhusa ja mugava kasutuskogemuse. Klaviatuuril on Microsofti brändiühilduvus ning see on loodud täpselt sobima nende sülearvutitega.

Lisaks sellele pakub klaviatuur mitmeid kasulikke omadusi, sealhulgas pliiatsihoidjat, kuhu saab hõlpsasti paigutada Surface Pro pliiatsi. Klaviatuuril on ka kiirendusmõõtur, mis võimaldab parendada seadme jõudlust.

Selle klaviatuuri toiteallikaks on dokk, mis tagab stabiilse ja usaldusväärse ühenduvustehnoloogia. Klaviatuuril on Microsoft Cover port, mis võimaldab kiiret ja mugavat ühendust sülearvutiga.

Microsoft Surface Pro Signature Must Microsoft Cover port QWERTZ Saksa keel klaviatuur on suurepärane valik neile, kes vajavad kompaktset ja kvaliteetset klaviatuuri oma Surface Pro sülearvutile. Seda klaviatuuri on lihtne kasutada ning see pakub palju kasulikke funktsioone, mis aitavad suurendada kasutamismugavust ja tootlikkust.


1 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €158.91

Kauplus Pealkiri Hind
mts.ee

mts.ee

Microsoft Surface Pro Signature Must Microsoft Cover port QWERTZ Saksa keel €158.91

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Klaviatuur
Multimeediaklahvid
Windows-klahv
Chiclet-stiilis klaviatuur
Numbriklaviatuur
Osutamisseade Puuteplaat
Klaviatuuri keel Saksa keel
Klaviatuuri paigutus QWERTZ
Pesad & liidesed
Seadme liides Microsoft Cover port
Ühenduvustehnoloogia Dokkimine
Toimimine
Kiirendusmõõtur
Pliiatsihoidja
Korpuse materjal Alcantara
Toote värv Must
Ühilduvus Surface Pro 8 Surface Pro X
Brändiühilduvus Microsoft
Võimsus
Toiteallikas Dokk
Kaal ja mõõtmed
Kaal 280 g
Kõrgus 4,89 mm
Sügavus 226,1 mm
Laius 289,1 mm
Pakendi sisu
Pliiats kaasa arvatud
Kasutusjuhend