Braun HM 3135 WH Käsimikser 500 W Hall, Valge

Tootja: Braun

Mudel: 0X22211009

EAN: 8021098773241

Braun HM 3135 WH käsivahusti on oluline seade kõigile, kes armastavad süüa teha. Tänu võimsale 500W mootorile ja 5 kiiruse seadistusele saate hõlpsalt valmistada laia valikut maitsvaid küpsetisi ja roogasid. Vahustit on loodud mitmekülgseks, funktsioonidega nagu segamine, peksmine ja sõtkumine, mis võimaldab teil valmistada kõiki lemmikretsepte hõlpsalt.

Vahustil on stiilne ja elegantne halli ja valge disain, mis sobib kindlasti igasse köögisisustusse. Ergonoomiline käepide on mugav haarata, muutes selle pikaajaliseks kasutamiseks hõlpsaks. Vahustil on ka 1,25 meetri pikkune juhe, mis võimaldab teil köögis töötades hõlpsalt liikuda.

Vahusti tükeldamiskauss mahutab 0,5 liitrit, samas kui segamiskauss mahutab 0,6 liitrit, muutes selle sobivaks nii väikeste kui suurte portsjonite jaoks. Vahustil on muudetava kiiruse ja turbofunktsioonid, mis võimaldavad teil reguleerida kiirust ja võimsust vastavalt vajadustele.

Pärast toiduvalmistamist on koristamine lihtsam kui kunagi varem tänu nõudepesumasinas pestavatele osadele ja tarvikutele. Vahustil on eemaldatav alus, mis võimaldab teil seda kasutada nii käsivahustina kui ka alusvahustina, mis lisab mitmekülgsust.

Vahusti on varustatud visplite, tainanoolte, vahusti ja tükeldajaga, mis muudab selle ideaalseks erinevate retseptide valmistamiseks. Vahusti terad on valmistatud roostevabast terasest, samas kui klaaspurk(id) on valmistatud plastist, tagades pikaajalise vastupidavuse ja hõlpsa hoolduse.

Kokkuvõttes on Braun HM 3135 WH käsivahusti usaldusväärne ja mitmekülgne köögiseade, mis sobib suurepäraselt mitmesuguste retseptide segamiseks, peksmiseks ja sõtkumiseks. See on võimas, elegantne ja lihtne kasutada, muutes selle ideaalseks lisa igasse kööki.


2 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €66.00

Kauplus Pealkiri Hind
www.ox.ee

www.ox.ee

Braun MultiMix 3 HM 3135, hand mixer (white / grey) €66.00
www.photopoint.ee

www.photopoint.ee

Braun HM 3135 WH Hand mixer 500 W Grey, White €68.99
www.photopoint.ee

www.photopoint.ee

Braun HM 3135 MultiMix 3 €73.99

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
Masinpesukindlad aksessuaarid
Ergonoomiline käepide
Nõudepesumasinakindlad osad
Mikser 0,6 l
Hakkimisnõu maht 0,5 l
Kokkupandav statiiv
Kiiruste arv 5
Turbo
Muudetav kiirus
Juhtme pikkus 1,25 m
Mikseri funktsioonid Mikserdama, Sõtkumine, Segamine
Toote värv Hall, Valge
Tüüp Käsimikser
Materjal
Materjal, kann(ud) Plast
Tera materjal Roostevaba teras
Korpuse materjal Plast
Võimsus
Võimsus 500 W
Pakendi sisu
Vahusti
Taignakonksud
Hakkija
Visplid