Brother TZe-M31 markeerimisteip Must läbipaistval taustal

Tootja: Brother

Mudel: TZE-M31

EAN: 0012502653929

Brother TZe-M31 markeerimisteip on kõrge kvaliteediga sildistamislahendus, mis sobib suurepäraselt mistahes sildistamisvajaduste jaoks. See markeerimisteip tuleb musta värviga läbipaistva teibiga ning on 1,2 cm laiune ja 8 meetrit pikk, mis annab piisavalt ruumi sildistamiseks. Pakis on 1 tükk markeerimisteipi.

Teip on valmistatud lamineeritud materjalist, mis muudab selle vastupidavaks veekindlusele, õlile ja kemikaalidele. See tagab, et teie sildid jäävad loetavaks ka karmides tingimustes. Toode kasutab TZe markeerimisteipi, mis tagab ühilduvuse laia valiku Brotheri sildiprinteritega.

Selle markeerimisteibi kasutamine on äärmiselt lihtne. Saate kiiresti luua sildid failidele, kaustadele, riiulitele, kontorivarustusele, juhtmetele ning paljudele muudele esemetele. 1,2 cm laiune teip sobib suurepäraselt väikeste ja keskmise suurusega siltide jaoks. Musta läbipaistva disainiga tagatakse kõrge nähtavus ja lihtne lugemine.

Toode on kõrge kvaliteediga Brotheri pakutav ja sobib suurepäraselt kõikideks sildistamisvajadusteks. Teip kuulub markeerimisteipide kategooriasse ja tal on HS-kood 48219090, mis muudab selle laevaliini jaoks hõlpsasti käsitletavaks. Investeerige sellesse markeerimisteipi ja korraldage oma kontor või tööruum hõlpsalt ja tõhusalt.


1 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €14.60

Kauplus Pealkiri Hind
arvutitark.ee

arvutitark.ee

BROTHER TZEM31 12 BLK ON CLEAR MATT €14.60

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
Kasseti tüüp TZe
Lamineeritud Jah
Sildi värv Must läbipaistval taustal
Kaal ja mõõtmed
Kogus pakis 1 tk
Lindi pikkus 8 m
Lindi laius 1,2 cm
Logistika andmed
Harmonized System (HS) kood 48219090
Muud funktsioonid
Lindi suurus 1,2 cm