Microsoft Xbox Wireless Controller Valge Bluetooth Juhtpult Analoog/digitaal Android, PC, Xbox One, Xbox One S, Xbox One X, Xbox Series S, Xbox Series X, iOS

Tootja: Microsoft

Mudel: QAS-00009

EAN: 0889842654714

Kogege täiesti uut tasandit mängimises Microsoft Xboxi juhtmeta kontrolleriga. See valge Bluetooth-ühendusega juhtpult pakub erakordset analoog- ja digitaalset juhtimist laia valiku seadmete jaoks, sealhulgas Android, PC, Xbox One, Xbox One S, Xbox One X, Xbox Series S, Xbox Series X ja iOS.

Ergonoomilise disaini ning reageerivate nuppudega tagab see juhtpult mängides suurepärase käe mugavuse. Sellel on D-pad, Avalehe nupp, Menüünupp ja Jagamise nupp, mis pakuvad lihtsat navigeerimist ja sujuvat mängimise juhtimist. Reflex vibratsioon, analoog pöidlahoovad ja õlanupud lisavad teie mänguelamusele täiendava kihi.

Kas eelistate juhtmega või juhtmevaba mängimist - sellel juhtpulgal on mõlema jaoks sisseehitatud Bluetooth-tehnoloogia ja tugi kombineeritud kõrvaklappide/mikrofoni pesale. Selle maksimaalne aku tööiga on kuni 40 tundi kahe AA-alkalipatareiga, mis tagab katkematu mängimiskogemuse.

See juhtpult mõõdab 152,4 mm x 177,8 mm x 58 mm (K x L x S) ja kaalub just õige koguse, mistõttu on selle käsitsemine lihtne. Lisaks toetab seda lai valik Windowsi operatsioonisüsteeme, muutes selle arvutiga seadistamise lihtsaks.

Kokkuvõttes on see Microsoft Xboxi juhtmeta kontroller mitmekülgne ja reageeriv juhtpult, mis aitab saavutada uut mängimistaset.


1 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €51.00

Kauplus Pealkiri Hind
www.ox.ee

www.ox.ee

Игровая приставка Microsoft Xbox Wireless Controller White Gamepad Xbox Series S,Xbox Series X,Xbox One,Xbox One S,Xbox One X Analogue / Digital Bluetooth/USB €51.00

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Ergonoomika
Toote värv Valge
Sisendseade
Õlanupud
Analoog pöidlahoovad
Refleksivibratsioon
Mängukontrolleri funktsiooninupud D-pad, Avalehe nupp, Menüünupp, Jagamise nupp
Mängukontrolleri tehnoloogia Analoog/digitaal
Toetatud mänguplatvormid Android, PC, Xbox One, Xbox One S, Xbox One X, Xbox Series S, Xbox Series X, iOS
Seadme tüüp Juhtpult
Tarkvara
Toetatud Windowsi operatsioonisüsteemid Windows 10, Windows 10 Education, Windows 10 Education x64, Windows 10 Enterprise, Windows 10 Enterprise x64, Windows 10 Home, Windows 10 Home x64, Windows 10 IOT Core, Windows 10 IoT Enterprise, Windows 10 Pro x64, Windows 10 x64, Windows 11, Windows 11 x64
Pesad & liidesed
Kombineeritud kõrvaklappide/mikrofoni pesa
Seadme liides Bluetooth
Ühenduvustehnoloogia Juhtmega ühendatud & juhtmevaba
Võimsus
Aku tööiga (maksimaalne) 40 h
Toetatud akude arv 2
Akutehnoloogia Aluseline
Aku tüüp AA
Toiteallikas Patarei
Kaal ja mõõtmed
Kõrgus 152,4 mm
Sügavus 58 mm
Laius 177,8 mm