Samsung Evo Plus 64 GB MicroSDXC UHS-I Klass 10

Tootja: Samsung

Mudel: MB-MC64HA/EU

EAN: 8806090168376

Samsung Evo Plus 64 GB MicroSDXC UHS-I klass 10 on kõrge jõudlusega mälukaart, mis on loodud sujuvaks salvestamiseks ja kiireks failide ülekandeks. Selle muljetavaldava lugemiskiirusega 100 MB/s ja kirjutamiskiirusega 20 MB/s saate hõlpsalt jäädvustada ja salvestada kõik oma olulised mälestused, videod ja dokumendid.

See MicroSDXC-kaart pakub avarat mahu mahtu 64 GB, pakkudes piisavalt ruumi kõikidele olulistele failidele. Olgu tegemist professionaalse fotograafi, videograafi või lihtsalt tehnoloogiaentusiastiga, see mälukaart pakub piisavalt ruumi kõikide vajaduste rahuldamiseks.

UHS-I tehnoloogia tagab kiire ja usaldusväärse andmeedastuse, võimaldades teil kiiresti suuri faile üle kanda ilma igasuguste viivituste või tõrgeteta. See on ühilduv laia valiku seadmetega, sealhulgas nutitelefonide, tahvelarvutite, digikaamerate ja muude seadmetega.

Samsung Evo Plus on ehitatud vastu pidama karmidele tingimustele, muutes selle ideaalseks kaaslaseks teie välisreisidel. See on magnetikindel, temperatuurikindel, veekindel ja isegi röntgenkiirekindel, tagades teie andmete ohutuse ja terviklikkuse igas olukorras.

Selle mälukaardi mõõtmed ja kaal on uskumatult kompaktsed ja kerged, kõrgusega 1 mm, laiusega 15 mm ja sügavusega 11 mm, kaaludes vaid 0,25 g. Sellel on blisterpakendis pakendikaal 50 g, muutes selle kandmise ja hoiustamise lihtsaks.

Selle mälukaardi komplektis on ka mälukaardi adapter lisamugavuse tagamiseks, mis võimaldab teil faile lihtsalt arvutisse või teistesse seadmetesse üle kanda. Sellel on mälu pinge vahemikus 2,7V kuni 3,6V, tagades efektiivse energiatarbimise.

Oma muljetavaldavate omaduste ja kõrgekvaliteedilise jõudlusega on Samsung Evo Plus 64 GB MicroSDXC UHS-I klass 10 ideaalne valik neile, kes vajavad usaldusväärset ja turvalist salvestust oma väärtuslikele andmetele. Olgu tegemist professionaalse kasutaja või tavalise kasutajaga, see mälukaart pakub ületamatut jõudlust ja vastupidavust.


1 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €28.00

Kauplus Pealkiri Hind
oreol.eu

oreol.eu

Карты памяти Samsung Evo Plus MicroSDXC 64 GB Class 10 UHS-I / U1 card (MB-MC64HA / EU) - OReol.eu €28.00

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Mälu
Sisemälu tüüp UHS-I
UHS Speed Class Class 1 (U1)
Kirjutamise kiirus 20 MB/s
Lugemise kiirus 100 MB/s
Välkmälu klass Klass 10
Välkmälukaardi tüüp MicroSDXC
Maht 64 GB
Funktsioonid
Sertifikaat FCC, CE, VCCI, RCM
Vastupidavus 10000 tsüklit loogilise sektori kohta
Kaitseomadused Magnetikindel, Temperatuurikindel, Veekindel, Röntgenkiirekindel
Toote värv Punane, Hõbe, Valge
Võimsus
Mälu pinge 2.7,3.6 V
Töötingimused
Hoiustamistemperatuur (T-T) -40 - 85 °C
Kasutamistemperatuur (T-T) -25 - 85 °C
Kaal ja mõõtmed
Kaal 0,25 g
Kõrgus 1 mm
Sügavus 11 mm
Laius 15 mm
Pakendi andmed
Pakendi tüüp Blisterpakend
Pakendi kaal 50 g
Pakendi kõrgus 20 mm
Pakendi sügavus 138 mm
Pakendi laius 89 mm
Kogus pakis 1 tk
Mäluadapter kaasa arvatud SD
Logistika andmed
Harmonized System (HS) kood 85235190