StarTech.com IDE2CF liidesekaart/adapter Sisemine CF

Tootja: StarTech.com

Mudel: IDE2CF

EAN: 0065030834735

StarTech.com 40/44 Pin IDE to Compact Flash SSD Adapter on mitmekülgne ja usaldusväärne lahendus, mis vastab teie liidesekaardi / adapteri vajadustele. See on valmistatud StarTech.com poolt, tuntud brändi poolt tööstuses, ja pakub sujuvat ühilduvust ja kõrget jõudlust.

Adaptri must värv ja kompaktne disain sulanduvad lihtsalt igasse seadistusse. LED-indikaatorid tegevuse ja toite jaoks pakuvad visuaalset tagasisidet, tagades, et olete kursis seadme olekuga. See on sertifitseeritud vastavalt CE- ja REACH-standarditele, tagades selle vastavuse ohutus- ja keskkonnanõuetele.

Adaptril on IDE võõrkasutajaliides ja CF-väljundliides, võimaldades sujuvat ja tõhusat andmeedastust. See on paigaldatud sisemiselt, mis hõlbustab kasutamist. Lisaks toetab see laia temperatuurivahemikku, alates 0 kuni 50 °C, tagades usaldusväärse jõudluse erinevates keskkondades.

Adaptri mõõtmed on 63 mm laius, 70 mm sügavus ja kõrgus 13 mm. Samuti kaalub see vaid 21 grammi, muutes selle kergeks ja kaasaskantavaks. Adaptoriga kaasneb põhjalik pakend, mis sisaldab kasutusjuhendit lihtsaks paigaldamiseks ja seadistamiseks.

Pakendandmete osas kaalub adapter 72 grammi ja selle pakendi sügavus on 145 mm, pakendi kõrgus 32 mm ja pakendi laius 173 mm. See tagab ohutu ja turvalise transportimise.

StarTech.com 40/44 Pin IDE to Compact Flash SSD Adapter pole mitte ainult tõhus, vaid ka keskkonnasõbralik, omades RoHS-i jätkusuutlikkuse sertifikaate. See vastab kõrgeimatele tööstusstandarditele, vähendades samal ajal oma keskkonnamõju.

Olenemata sellest, kas vajate oma IDE-seadme ühendamist Compact Flash SSD-ga või soovite asendada vigase adaptri, on StarTech.com 40/44 Pin IDE to Compact Flash SSD Adapter ideaalne lahendus. Selle erakordne jõudlus, kompaktne disain ja kõikehõlmavad funktsioonid teevad sellest usaldusväärse valiku kõikide liidesekaardi / adapteri vajaduste jaoks.


1 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €16.23

Kauplus Pealkiri Hind
www.pc21.fr

www.pc21.fr

STARTECH .COM ADAPTATEUR IDE VERS COMPACT FLASH €16.23

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Pesad & liidesed
Väljundliides CF
Hostiliides IDE
Disain
Sertifikaat CE, REACH
LED-indikaatorid Tegevus, Võimsus
Toote värv Must
Sisemine Jah
Tehnilised andmed
Jätkusuutlikkuse sertifikaadid RoHS
Töötingimused
Suhteline õhuniiskus kasutamisel (H-H) 0 - 75 protsenti
Hoiustamistemperatuur (T-T) -10 - 70 °C
Kasutamistemperatuur (T-T) 0 - 50 °C
Kaal ja mõõtmed
Kaal 21 g
Kõrgus 13 mm
Sügavus 70 mm
Laius 63 mm
Pakendi andmed
Pakendi kaal 72 g
Pakendi kõrgus 32 mm
Pakendi sügavus 145 mm
Pakendi laius 173 mm
Juhend Jah
Logistika andmed
Harmonized System (HS) kood 84733020