Equip 331544 KVM-lüliti Must

Tootja: Equip

Mudel: 331544

EAN: 4015867176245

Equip Dual Monitor 4-Port Combo KVM-lüliti on usaldusväärne ja efektiivne lahendus mitme arvuti haldamiseks, kasutades kahte monitori. Selle elegantne must välimus sulandub sujuvalt igasse tööruumi.

KVM-lülitil on 4 porti, mis võimaldab ühendada kuni neli arvutit ning hõlpsalt vahetada nende vahel ühe klaviatuuri ja hiire abil. Klaviatuuri port toetab nii USB- kui ka PS/2-ühendusi, mis annab paindlikkuse erinevat tüüpi seadmetele.

Tänu topeltmonitori toe funktsioonile võite üheaegselt ühendada ja juhtida kahte monitori, mille maksimaalne resolutsioon on 1920 x 1200 pikslit. See tagab terava ja selge kuvakvaliteedi teie tööle või meediasisu jaoks.

Lülitil olevad LED-indikaatorid pakuvad visuaalset tagasisidet, võimaldades teil kergesti tuvastada aktiivse arvuti. Kasutajasõbraliku disainiga saate lihtsalt vahetada ühendatud arvutite vahel.

Ühilduvuse osas toetab see KVM-lüliti mitmesuguseid operatsioonisüsteeme, sealhulgas Windowsi, Maci ja Linuxi. See pakub isegi tuge Solaris 8 ja Solaris 9 jaoks, mis muudab selle sobivaks paljude erinevate töökorralduste jaoks.

Mõeldes mugavusele, ei sisalda see KVM-lüliti sisseehitatud ekraani, mis muudab selle kompaktseks ja ruumisäästlikuks. Samuti ei toeta see riiulimonteerimist, suurendades veelgi selle kaasaskantavust.

Kas olete professionaal, kes vajab efektiivset mitme arvuti haldamist või kodukasutaja, kes soovib oma tööjaama optimeerida, siis Equip Dual Monitor 4-Port Combo KVM-lüliti pakub täiuslikku lahendust. Kogege sujuvat kontrolli ja suurenenud tootlikkust selle usaldusväärse seadmega.


2 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €300.00

Kauplus Pealkiri Hind
www.ox.ee

www.ox.ee

Equip KVM Switch 4x USB/PS2 Dual монитор чёрный mit Audio €300.00
www.photopoint.ee

www.photopoint.ee

Equip Dual Monitor 4-Port Combo KVM Switch €319.00

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Ekraan
Sisseehitatud ekraan
Pesad & liidesed
PS/2-portide kogus 2
Hiire pordi tüüp USB, PS/2
Klaviatuuri pordi tüüp USB, PS/2
Toimimine
Maksimaalne resolutsioon 1920 x 1200 pikslit
Disain
LED-indikaatorid
Toote värv Must
Püstikmontaaž
Süsteeminõuded
Muud toetatud operatsioonisüsteemid Solaris 8, Solaris 9
Toetatud Maci operatsioonisüsteemid
Toetatud Linuxi operatsioonisüsteemid
Toetatud Windowsi operatsioonisüsteemid
Logistika andmed
Harmonized System (HS) kood 85176200
Muud funktsioonid
Portide hulk 4