StarTech.com SVUSBVGA6 KVM-kaabel Must 1,8 m

Tootja: StarTech.com

Mudel: SVUSBVGA6

EAN: 0065030832397

StarTech.com 6 ft Ultra-Thin USB VGA 2-in-1 KVM kaabel on usaldusväärne ja kõrge jõudlusega kaabel, mis on loodud parandama teie ühenduvuskogemust. Kaabli pikkus on 1,8 meetrit, mis tagab piisava paindlikkuse seadmete ühendamiseks.

Kaabli elegantse ja äärmiselt õhukese disainiga on see mitte ainult funktsionaalne, vaid ka esteetiliselt nauditav. Must värv annab teie seadistusele elegantsi. Kaabel on varustatud VGA ühendustega mõlemas otsas, võimaldades teil hõlpsasti ühendada VGA-ga ühilduvaid seadmeid.

Meessoost/meessoost pistikute konstruktsioon tagab kindla ja stabiilse ühenduse. USB A ja VGA pistikud pakuvad mitmekülgseid ühendusvõimalusi, võimaldades teil ühendada erinevaid seadmeid.

Kaaludes 189 grammi, on see kaabel kerge ja lihtne käsitseda. Pakendi kaal on 196 grammi, tagades mugava kaasaskantavuse. Pakendi mõõtmed 145 mm laiuses ja 290 mm sügavuses muudavad selle hõlpsasti hoiustatavaks ja transporditavaks.

StarTech.com 6 ft Ultra-Thin USB VGA 2-in-1 KVM kaabel on loodud sujuvaks jõudluseks ja usaldusväärsuseks KVM seadistustes. Olgu tegemist arvutite, serverite või muude VGA-ga ühilduvate seadmete ühendamisega, pakub see kaabel tõhusat ja muretut ühenduvust.

Tähelepanu: Kaabli Harmoniseeritud Süsteemi (HS) kood on 84733080, mis näitab selle klassifitseerimist tolli- ja rahvusvahelise kaubanduse eesmärkidel.

Parandage oma ühenduvuskogemust StarTech.com 6 ft Ultra-Thin USB VGA 2-in-1 KVM kaabliga. Selle ülim disain, paindlikkus ja ühilduvus teevad sellest ideaalse valiku erinevateks rakendusteks.


Pakkumisi ei leitud...


Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Toimimine
Konnektori sugu Meessoost/meessoost
Pistmik 2 USB A + VGA
Pistmik 1 VGA
Kaabli pikkus 1,8 m
Toote värv Must
Pakendi andmed
Pakendi kaal 196 g
Pakendi kõrgus 50 mm
Pakendi sügavus 290 mm
Pakendi laius 145 mm
Kaal 189 g
Logistika andmed
Harmonized System (HS) kood 84733080