ATEN KA7168 KVM-kaabel Must

Tootja: ATEN

Mudel: KA7168

EAN: 0672792402135

ATEN USB - HDMI to Cat5e/6 KVM adapterkaabel (CPU moodul) on mitmekülgne ja oluline tarvik lihtsaks seadmete ühendamiseks. See KVM (klaviatuur, video, hiir) adapterkaabel võimaldab teil ühendada oma arvuti või sülearvuti kaugjuhtimispuldiga või klaviatuuri, video ja hiirega kontrolliga. Selle mõõtmed 56 x 91 x 21,2 mm tagavad selle kaabli sujuva sobivuse teie tööruumi.

ATEN USB - HDMI Cat5e/6 KVM adapterkaabli valikus on käepärane valik ühenduspesasid, sealhulgas 1 x RJ-45, 2 x USB A ja 1 x HDMI. Need ühenduspesad võimaldavad tõhusat ja usaldusväärset andmeedastust teie seadmete vahel, tagades sujuva kasutajakogemuse.

Selle adapterkaabli vastupidavast plastmaterjalist tagab pikaajalise jõudluse ja usaldusväärsuse. Selle sile must värv lisab teie komplektile elegantsi, sulades sujuvalt kokku igasuguse keskkonnaga.

USB-klaviatuuri pesa tüübi ja HDMI-videopesa tüübi abil on see adapterkaabel ühilduv mitmesuguste seadmetega, muutes selle mitmekülgseks lahenduseks erinevatele rakendustele.

Üldiselt pakub ATEN USB - HDMI to Cat5e/6 KVM adapterkaabel (CPU moodul) mugavust, usaldusväärsust ja ühilduvust, muutes selle hädavajalikuks tööriistaks teie seadmete sujuvaks ühendamiseks.


Pakkumisi ei leitud...


Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Pesad & liidesed
Ethernet LAN (RJ-45) pordid 1
Toimimine
Materjal Plast
Videopordi tüüp HDMI
Klaviatuuri pordi tüüp USB
Toote värv Must
Pakendi andmed
Kaal 104 g
Logistika andmed
Harmonized System (HS) kood 84733080
Muud funktsioonid
Mõõdud (l x s x k) 56 x 91 x 21,2 mm
Sügavus 91 mm
Laius 56 mm
Pistmik(ud) 1 x RJ-45, 2 x USB A, 1 x HDMI
Kõrgus 21,2 mm