Microsoft Surface Pro krihvel 20 g Must

Tootja: Microsoft

Mudel: EYU-00006

EAN: 0889842202670

Microsoft Surface Pro stiluspliiats on tipptasemel tarvik, mis on loodud Surface Studio, Surface Laptop, Surface Book, Surface Pro, Surface Pro 4, Surface Pro 3 ja Surface 3 tahvelarvutitele. See must pliiats on funktsionaalne, stiilne ja vastupidav disainiga. Stiluspliiats on kujundatud silindri kujuliseks ja kaalub ainult 20 grammi, muutes selle pikaajalisel kasutamisel mugavaks.

Pliiatsit toidab AAAA tüüpi patarei, mis tagab pikendatud aku kasutusea, tagades, et te ei pea pikka aega muretsema selle asendamise pärast. Pliiats kasutab ühenduse loomiseks tehnoloogiat Bluetooth 4.0, võimaldades teil hõlpsalt kirjutada, joonistada või märkida. Pliiats on universaalselt kasutatav ning selle ühilduvus Microsofti seadmetega tagab sujuva kogemuse kõigi teie digitaalsete projektidega.

Pliiatsi ergonoomiline disain ja kompaktne suurus teevad sellest täiusliku valiku kasutamiseks liikvel olles, olgu selleks märkmete tegemine koosolekul või idee visandamine liikudes. Pliiats on loodud koostöös magnetiseeritud hoiustusmehhanismiga, mis tagab, et see püsib kindlalt paigas kasutamise välisel ajal.

Pakendamise osas tuleb Microsoft Surface Pro stiluspliiats ühes pakendis, sealhulgas üks pliiats. Pliiats on läbinud põhjaliku testimise, et tagada erakordne kvaliteet. Kokkuvõttes on see stiluspliiats suurepärane täiendus teie Microsofti seadme tarvikutele, lisades kasutusmugavust ja mugavust teie töö- ja vabaajasgevustesse.


3 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €105.73

Kauplus Pealkiri Hind
www.photopoint.ee

www.photopoint.ee

Microsoft Pióro Surface Pen czarny €105.73
www.emp.ee

www.emp.ee

NB ACC PEN V4 SURFACE/CHARCOAL EYU-00006 MICROSOFT €108.00
mts.ee

mts.ee

Microsoft Surface Pro krihvel 20 g Must €127.27

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
Rakendatavus Universaalne
Kuju Silinder
Aku tüüp AAAA
Bluetoothi versioon 4.0
Bluetooth
Toote värv Must
Brändiühilduvus Microsoft
Seadme ühilduvus Tahvel
Tehnilised andmed
Minimaalsed süsteeminõuded Surface Studio, Surface Laptop, Surface Book, Surface Pro, Surface Pro 4, Surface Pro 3, Surface 3
Kaal ja mõõtmed
Kõrgus 9,7 mm
Sügavus 146,1 mm
Laius 9,7 mm
Kaal 20 g
Pakendi andmed
Kogus pakis 1 tk