Tristar VE-5727 koduventilaator Valge

Tootja: Tristar

Mudel: VE-5727

EAN: 8712836979994

Tristar VE-5727 koduventilaator Valge värvitoonis on usaldusväärne ja tõhus valik, mis aitab hoida teie eluruumi jahedana ja mugavana. Selle elegantse disaini ja kompaktse suuruse tõttu sobib see ideaalselt lauale või töölauale paigutamiseks. Ventilaatoril on kolm erinevat kiirust, mis võimaldavad reguleerida õhuvoolu vastavalt teie eelistustele.

Varustatud 40 cm ventilaatori läbimõõdu ja kolme ventilaatorilabaga, pakub Tristar VE-5727 võimsat ja ühtlast õhuvoolu. Müratase mõõdetakse 56,82 dB, tagades rahuliku ja vaikse keskkonna.

Korpuse valmistamisel on kasutatud vastupidavat plastikut ning sellel on libisemiskindlad jalad, tagades stabiilsuse ja vastupidavuse. Ventilaatoril on ka kaldenurk 25 kraadi, mis võimaldab teil juhtida õhuvoolu soovitud suunas.

Tristar VE-5727 sobib ruumidele mahuga kuni 1 m³, pakkudes tõhusat jahutust väikestele ja keskmise suurusega ruumidele. Sellel on võimsustarve 45 W, mis tagab energiatõhususe ilma jõudlust ohverdamata.

Tänu vahelduvvoolu toiteallikale ja 240 V AC sisendpingele sobib see ventilaator enamikele tavapärastele elektripistikutele. 1,6 m pikkune juhe võimaldab teil ventilaatori paigutust paindlikult kohandada vastavalt oma mugavusele.

Turvalisus on selle ventilaatori puhul esmatähtis. See sisaldab ülekuumenemiskaitset, tagades ohutu kasutamise isegi pikaajalise kasutamise korral.

Valge värvitooniga Tristar VE-5727 on Tristar'i disainitud, tuntud ja kvaliteetsete kodumasinatega tuntud tootja. Ventilaatori elegantsed ja kaasaegsed disainidetailid sobivad suurepäraselt igasse kodusesse interjööri.

Palun pange tähele, et Tristar VE-5727 koduventilaatoril pole LED-indikaatoreid, sisse/välja lülitit ega Wi-Fi juhtimisvõimalusi. See ei ole ka summutatav ega kaasne kaugjuhtimispuldiga.

Kokkuvõttes on Tristar VE-5727 koduventilaator Valge värvitoonis usaldusväärne ja tõhus jahutuslahendus teie kodule või kontorile. Tänu võimsale õhuvoolule, reguleeritavatele kiirustele ja vastupidavale konstruktsioonile, tagab see mugavuse kuumadel suvepäevadel.


3 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €27.30

Kauplus Pealkiri Hind
arvutitark.ee

arvutitark.ee

Tristar | Desk fan | VE-5727 | Desk fan | White | Diameter 30 cm | Number of speeds 3 | Oscillation | 40 W | No €27.30
www.photopoint.ee

www.photopoint.ee

Tristar VE-5727 household fan White €32.99
mts.ee

mts.ee

Tristar VE-5727 koduventilaator Valge €45.32

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Lambid
Tuhmistatav
Funktsioonid
Libisemiskindel alus Ei
Juhtme pikkus 1,6 m
LED-indikaatorid Ei
Tera materjal Polüpropüleen
Rahvusvahelise kaitse (IP) kood IPX0
Sisse/välja lüliti Ei
WiFi kontroll Ei
Ventilaatorilabade arv 3
Kaldenurk 25 °
Ventilaatori läbimõõt 40 cm
Kiiruste arv 3
Müratase 56,82 dB
Sobib ruumidele suurusega kuni 1 m³
Paigutus Laud
Korpuse materjal Plast
Toote värv Valge
Tüüp Labadega majapidamisventilaator
Võimsus
Pistiku tüüp Tüüp C
Ülekuumenemise kaitse
AC-sisendsagedus 50-60 Hz
AC-sisendpinge 240 V
Võimsustarve (tüüpiline) 45 W
Toiteallika tüüp Vahelduvvool
Kaal ja mõõtmed
Kõrgus 530 mm
Sügavus 430 mm
Laius 310 mm
Pakendi andmed
Kaugjuhtimispult on nõutud