Fellowes 5306302 kiletamisvahend 100 tk

Tootja: Fellowes

Mudel: 5306302

EAN: 0077511530630

Fellowes Glossy 125 mikroni suurune kaardilamineerimiskott formaadis 54x86mm on ideaalne lahendus teie oluliste kaartide ja dokumentide kaitseks ja säilitamiseks. See lamineerimiskott on mõeldud kasutamiseks lamineerimismasinaga, tagades igal ajal professionaalse läikiva lõpptulemuse.

Valmistatud kvaliteetsest plastikust, pakub see lamineerimiskott suurepärast vastupidavust ja püsivust, hoides teie kaardid kahjustuste, plekkide ja sõrmejälgede eest turvaliselt. Läbipaistev disain võimaldab sisu selgelt näha, tehes selle ideaalseks ID-kaartide, visiitkaartide ja muu jaoks.

54x86mm kompaktne suurus on spetsiaalselt loodud standardsetele kaartidele täpselt sobima. Täpne formaat tagab turvalise ja kindla sobivuse, takistades kotti sisemuses nihkumist või liikumist.

Selle koti mõõtmed on kõrguselt 1mm, laiusega 80mm ja sügavusega 48mm, tehes selle mugavaks hoiustamiseks ja transportimiseks kasutamisel mitteolevatel aegadel. Need mõõtmed on hoolikalt välja töötatud, et pakkuda saledat ja õhukest kuju, säilitades samal ajal kaitseomadused.

Olenevalt sellest, kas olete õpilane, professionaalne kasutaja või üksikisik, kes vajab oluliste kaartide kaitset ja säilitamist, on Fellowes Glossy 125 mikroni kaardilamineerimiskott usaldusväärne ja tõhus lahendus. Tugeva konstruktsiooni, täpse formaadi ja läbipaistva disainiga pakub see lamineerimiskott suurepärast võimalust hoida teie kaartide terviklikkust ja kasutamisvõimalusi aastate jooksul.


1 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €34.78

Kauplus Pealkiri Hind
mts.ee

mts.ee

Fellowes 5306302 kiletamisvahend 100 tk €34.78

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
Formaat 54 x 86 mm
Materjal Plast
Toote värv Läbipaistev
Kaal ja mõõtmed
Kõrgus 1 mm
Sügavus 48 mm
Laius 80 mm
Pakendi sisu
Kogus pakis 100 tk