StarTech.com C6KEYCOUPLWH keystone-moodul

Tootja: StarTech.com

Mudel: C6KEYCOUPLWH

EAN: 0014444685518

StarTech.com valge Cat 6 RJ45 key-stone pesa võrgukuppler on mitmekülgne ja mugav lahendus Ethernet-kaablite ühendamiseks. See on kujundatud sobima key-stone moodulisse, muutes selle lihtsaks installida erinevatesse võrgurakendustesse.

See võrgukuppler on sertifitseeritud CE, REACH ja RoHS-iga, tagades kõrge kvaliteedi ja vastavuse Euroopa ohutus- ja keskkonnanõuetele. Stiilse valge värviga sulandub see sujuvalt igasse interjööri ning annab puhta ja professionaalse välimuse.

RJ-45 pistikud mõlemas otsas teevad selle key-stone pesa võrgukuppleri ühilduvaks Cat6 kaablitega, pakkudes usaldusväärset ja kõrge kiirusega internetiühendust. Ehitustüüp on lame, mis muudab selle sobivaks kasutamiseks seinaplaatidel või kaablipaneelides.

Mõlemad pistikud on emased, võimaldades lihtsat ühendust kahe meespistikuga Ethernet-kaabli vahel. Pakendi kaal on 6g ning mõõtmed on 125mm sügavus, 19mm kõrgus ja 90mm laius, tagades kompaktse ja kerge salvestamise ning transportimise.

Olenemata sellest, kas vajate võrguühenduste pikendamist või kohandatud võrguseadistuse loomist, pakub StarTech.com valge Cat 6 RJ45 key-stone pesa võrgukuppler usaldusväärset ja efektiivset lahendust.


Pakkumisi ei leitud...


Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
Sertifikaat CE, REACH, RoHS
Toetatud kaablitüübid Cat6
Konnektor 2 sugu Naissoost
Konnektor 1 sugu Naissoost
Pistmik 2 RJ-45
Pistmik 1 RJ-45
Toote värv Valge
Disaini tüüp Lameekraan
Kaal ja mõõtmed
Kaal 4 g
Pakendi andmed
Pakendi kaal 6 g
Pakendi kõrgus 19 mm
Pakendi sügavus 125 mm
Pakendi laius 90 mm
Pakendi sisu
Kogus pakis 1 tk
Logistika andmed
Harmonized System (HS) kood 85369010