Philips 7000 series Veekindel raseerimisseade

Tootja: Philips

Mudel: BG7025/15

EAN: 8710103874669

Philips 7000 seeria Veekindel raseerimisseade on täiuslik valik kehatrimmerite ja -raseerijate otsijatele. See Philipsi toode ühendab endas mitmeid kasulikke omadusi, mis muudavad habemeajamise mugavaks ja tõhusaks.

Raseerimisseadme akutehnoloogia kasutab sisseehitatud liitiumioon (Li-Ion) akut, mis tagab võimsa ja pikaajalise kasutuse. Aku on taaslaetav ning täislaadimiseks kulub vaid 1 tund. Täislaaditud akuga saab seadet kasutada kuni 80 minutit järjest, pakkudes pikka tööaega ühe laadimisega.

Veelgi enam, see raseerimisseade on veekindel, võimaldades selle kasutamist nii märjal kui ka kuival nahal. See teeb selle ideaalseks valikuks nii duši all kui ka vannitoas kasutamiseks. Samuti võimaldab iseterituva tera kasutamine lihtsat ja kiiret trimmimist ning võimalust saavutada soovitud pikkusega juukseid. Raseerimisseadmel on 5 erinevat pikkusasendit, mis võimaldavad valida ideaalse lõikelaiuse vastavalt individuaalsetele eelistustele.

Philips 7000 seeria Veekindel raseerimisseade on täielikult juhtmevaba, tagades vabaduse liikumiseks. Sellel on kummist käepidemed, mis tagavad kindla haarde ja mugava kasutuse. Raseerimisseadme LED-indikaator näitab aku laetust, mis on kasulik teave selle kasutamise planeerimiseks.

Lisaks pakub see toode mitmeid praktilisi funktsioone, mis muudavad habemeajamise hõlpsaks ja mugavaks. Sellel on puhastushari, mis võimaldab seadme hooldamist ning tagab selle pika tööea. Lisaks on kaasas tasku ja hoiutasku, mis muudab selle reisimisel või hoiustamisel kompaktselt ja mugavalt kaasavõetavaks. Raseerimisseade võimaldab ka kehakarvade eemaldamist, muutes selle mitmekülgseks ja praktiliseks vahendiks.

Kokkuvõtvalt on Philips 7000 seeria Veekindel raseerimisseade usaldusväärne ja funktsionaalne valik, mis pakub kvaliteetset raseerimiskogemust. Selle mitmed omadused, näiteks võimas aku, mitmekülgsed pikkusasendid ja veekindlus, muudavad selle sobivaks igapäevaseks kasutamiseks ning tagavad sujuva ja professionaalse tulemuse.


3 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €89.99

Kauplus Pealkiri Hind
www.photopoint.ee

www.photopoint.ee

Philips 7000 series Bodygroom 7000 BG7025/15 Showerproof body groomer €89.99
arvutitark.ee

arvutitark.ee

PHILIPS BODYGROOM SERIES 7000 KAKSIPUOLINEN VARTALOTRIMMERI €117.70
www.ox.ee

www.ox.ee

Philips 7000 series Bodygroom 7000 BG7025/15 Showerproof body groomer €123.00

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Aku
Taaslaetav aku
Tehnilised andmed
Lihtne kinni hoida
Reisikomplekt
Iseterituv tera
Minimaalne juuksepikkus 3 mm
Maksimaalne juuksepikkus 1,1 cm
Märg ja kuiv
Õlivaba hooldus
Aku LED-indikaator
Kummist käepidemed
Juhtmevaba
Pikkusasendite arv 5
Toote värv Must
Võimsus
Taaslaetav
Aku laadimisaeg 1 h
Tööaeg 80 min
Aku tüüp Sisseehitatud aku
Akutehnoloogia Liitiumioon (Li-Ion)
Toiteallikas Elektritoide/akutoide
Pakendi sisu
Kehakarvade eemaldamine
Hoiutasku
Puhastushari
Tasku