Braun Silk-expert Pro 81677838 light hair remover Valgusimpulsstehnoloogia Valge, Lilla

Tootja: Braun

Mudel: 81677838

EAN: 4210201211211

Braun Silk-expert Pro Silk·expert Pro 3 PL3132 Latest Generation IPL on täiuslik vahend, mis võimaldab saavutada koduse keskkonna mugavuses püsivat karvaeemaldust. See seade kasutab intensiivse impulsslambi (IPL) tipptasemel tehnoloogiat, et eemaldada soovimatud karvad mitmelt kehaosalt, sealhulgas kõhult, taga- ja esireitel, bikiinipiirkonnast ja tuharatelt. Seade on saadaval kaunis valge-lilla värvilahenduses, mis sobitub mistahes siseruumide sisustusega.

Seadmel on kolm intensiivsustaset ja kaks režiimi, mis tagab selle, et seade vastab kõigile unikaalsetele vajadustele. Liuglemisrežiim muudab karvaeemalduse lihtsaks ning õrn režiim pakub tundlikumatele piirkondadele õrnemat kasutamist. Precisiooniotsak sobib kasutamiseks näol, samal ajal kui kehaotsak on suuremate kehaosade jaoks kavandatud.

Seadmel on nahatoonisensor ning reguleeritav intensiivsus, mis tagab, et ravi on teie nahatüübile turvaline ja tõhus. Kliinilised uuringud on tõestanud, et see karvaeemaldusseade on äärmiselt tõhus, lisaks on selle kasutuses olev pirni eluiga 300 000 välke.

Lisaks saab seadmega kaasa kataloogi, mis muudab selle ohutuks ja õigeks kasutamiseks hõlpsaks. Toodet täiendab praktiline hoiukott, mis muudab selle kaasavõtmise reisile lihtsaks. Adapter on pakendis kaasas ning seade töötab 100-240V vahelduvvoolu toiteallika all.

Paigutamine on kujundatud karbikujulise disainina ning selle laius on 103,6 mm, sügavus 236 mm ja kõrgus 194,2 mm. Seadme enda kaal on 1,03 kg, samas kui kogukaal on 1,28 kg. Seadet ei tohiks kasutada teatud kehaosadel, sealhulgas peanahal, kulmudel või kohtades, mis asuvad lähedal silmadele. Vältige seadme kasutamist punasel, blondil, hallil või valgel juustel, kuna see ei pruugi nende karvavärvide jaoks efektiivne olla. Braun Silk-expert Pro Silk·expert Pro 3 PL3132 Latest Generation IPL pakub teile koduse keskkonna mugavusega turvalist ja tõhusat viisi karvaeemalduseks.


1 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €219.33

Kauplus Pealkiri Hind
www.pc21.fr

www.pc21.fr

Braun Silk-expert Pro 81677838 light hair remover Valgusimpulsstehnoloogia Valge, Lilla €219.33

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
Lihtne kasutada
Ohutusjuhised NIET gebruiken op:• hoofdhuid, wenkbrauwen of andere plekken bij of rondom de ogen. Gebruik op deze plekken kan uw ogen permanent beschadigen.• rood, zeer blond, grijs of wit haar. Het apparaat is niet effectief bij deze haarkleuren.• tepels, genitaliën of rond de anus. Deze plekken kunnen een donkerdere huidskleur en/of meer haar hebben en gebruik van het apparaat op deze plekken kan ongemak/pijn veroorzaken of uw huid beschadigen.• donkerbruine of zwarte plekken, zoals sproeten, moedervlekken of wratten op de te behandelen plaatsen.• een tatoeage of permanente make-up op de te behandelen plaatsen.• baard/gezichtsbeharing voor mannen.KIJK NIET direct in de glazen filter en probeer het apparaat niet in de buurt van de ogen te activeren. Om uw ogen en die van mensen in uw omgeving te beschermen, activeert het apparaat alleen als beide tintsensoren tegen de huid worden geplaatst. In het geval het apparaat aangaat wanneer beide sensoren NIET tegen de huid worden gehouden, STOP dan direct het gebruik van het apparaat en neem contact op met uw leverancier. Gebruik het NIET vaker dan eenmaal per week op dezelfde plek. Bij vaker gebruik krijgt u niet sneller resultaten en het kan de kans op beschadiging aan uw huid vergroten.
Nahatooni andur
Ultraviolettfilter
Liuglemisrežiim
Välkude arv 300000
Õrn režiim
Märgutuli
Päritoluriik Ühendkuningriik
Kliiniliselt tõestatud
Pirni eluaeg (välgatused) 300000
Režiimide arv 2
Märg ja kuiv
Pestav
Intensiivsuse tasemete arv 3
Reguleeritav intensiivsus
Näokarvade otsak
Keha piirkonnad Kõht, Back thigh, Bikiinid, Istmik, Front thigh, Käsivarred seest, Outer thigh, Outer upper arms, Peopesad, Talje
Kehakarvade otsak
Karvaeemaldustehnoloogia Valgusimpulsstehnoloogia
Toote värv Valge, Lilla
Võimsus
Kõikuv pinge
Kiirlaadimine
AC-sisendpinge 100 - 240 V
Toiteallikas Vahelduvvool
Kaal ja mõõtmed
Kaal 1,03 kg
Pakendi andmed
Pakendi kaal 1,28 kg
Pakendi kõrgus 194,2 mm
Pakendi sügavus 236 mm
Pakendi laius 103,6 mm
Pakendi tüüp Karp
Pakendi sisu
AC-adapter kaasa arvatud
Hoiutasku
Logistika andmed
Tooteid põhikasti (välimine) kohta 2 tk
Põhikasti (välimine) brutokaal 2,8 kg
Põhikasti (välimise) kõrgus 222 mm
Põhikasti (välimine) pikkus 248 mm
Põhikasti (välimise) laius 219 mm
Kogus pakis 1 tk