Motorola TALKABOUT T42 kahesuunaline raadio 16 kanalid Sinine, Roheline, Oranž, Valge

Tootja: Motorola

Mudel: MOTO42Q

EAN: 5031753009601

Motorola TALKABOUT T42 kahesuunaline raadio on professionaalne raadiosidesüsteem (PMR), mis pakub usaldusväärset ja selget suhtlust ka kuni 4000 meetri kaugusel. Sellel raadiol on 16 erinevat kanalit, mis tagavad suure kasutusmugavuse mitmekesiste suhtlusvajaduste korral.

Raadio kompaktsed mõõtmed (136 mm kõrgus, 48 mm laius, 27 mm sügavus) ja kerge kaal (79 grammi) teevad sellest ideaalse kaaslase väljasõitudeks, matkamiseks või muudeks tegevusteks, kus on vaja kiiret ja usaldusväärset suhtlust.

Üks oluline omadus selle raadio puhul on aku tühjenemise indikaator, mis annab märku, kui aeg on vahetada patareid uute vastu. See tagab, et te ei jää suhtlusest ilma ootamatult.

Motorola TALKABOUT T42 raadiol on selge ja hõlpsasti loetav LCD-kuvamistüüp, mis võimaldab teil näha kanalit ja muid olulisi parameetreid ning kinnitada sisseehitatud klahvilukk, et vältida kogemata nuppude vajutamist.

Saate valida nelja erineva värvitooni vahel - sinine, roheline, oranž ja valge, mis võimaldab teil valida just teie maitsele sobiva raadio.

Motorola TALKABOUT T42 kahesuunaline raadio on usaldusväärne, mugav ja kvaliteetne valik, mis tagab sujuva ja selge suhtluse mitmesugustes olukordades. Selle lihtne kasutamine ja vastupidav konstruktsioon teevad sellest ideaalse kaaslase teie järgmisteks seiklusteks.


1 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €61.72

Kauplus Pealkiri Hind
www.efecto2000.es

www.efecto2000.es

Motorola TALKABOUT T42 kahesuunaline raadio 16 kanalid Sinine, Roheline, Oranž, Valge €61.72

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Ekraan
Kuvamise tüüp LCD
Toimimine
Maksimaalne ulatus 4000 m
Kanalite arv (kokku) 16 kanalid
Otstarve Professionaalne raadiosidesüsteem (PMR)
Tehnilised andmed
Toote värv Sinine, Roheline, Oranž, Valge
Klahvilukk
Võimsus
Aku tühi indikaator
Kaal ja mõõtmed
Kaal 79 g
Sügavus 27 mm
Laius 48 mm
Kõrgus 136 mm
Pakendi sisu
Kogus 4