Manhattan 165051 kaasaskantav kõlar Must, Hall 3 W

Tootja: Manhattan

Mudel: 165051

EAN: 0766623165051

Manhattan Metallic Bluetooth kõlar on kompaktne ja stiilne kaasaskantav kõlar, mis pakub mitmeid mugavusfunktsioone. Sellel on integreeritud juhtmevaba laadimisalus, mis võimaldab teil hõlpsasti laadida ühilduvaid seadmeid ilma kaablitega jännata. Kõlar tagab meeldiva heli väljundi 3W võimsusega, tagades nauditava kuulamiskogemuse.

Kõlar kasutab Bluetooth 5.0 tehnoloogiat, mis tagab stabiilse ja sujuva juhtmevaba ühenduse kuni 10 meetri kaugusel. Saate hõlpsalt ühendada oma nutitelefoni või tahvelarvuti, et nautida oma lemmikmuusikat või podcaste. Lisaks on kõlar varustatud microSD-kaardi lugejaga, mis võimaldab teil mängida salvestatud muusikat otse mälukaardilt.

Manhattan Metallic Bluetooth kõlaril on 3-tunnine aku kestvus, mis võimaldab teil nautida muusikat liikvel olles kartmata, et aku tühjaks saab. Juhtmevabalt laadimisalusel on 5 W võimsusega laadimisvõime, tagades ühilduvate seadmete kiire ja efektiivse laadimise. Integreeritud juhtnupud võimaldavad lihtsalt reguleerida helitugevust, vahetada lugusid ja juhtida esitust mugavalt.

See kõlar pakub vastupidavat disaini ümmarguse kujuga, mis muudab selle stiilseks ja kompaktseks. See on saadaval elegantsetes mustas ja hallides toonides ning sobib suurepäraselt igasse keskkonda. Kõlari komplektis on kaasas USB-A laadimiskaabel, mis tagab lihtsa laadimise ja mugavuse.

Helitugevuse osas pakub kõlar helisageduste vahemikku 70–20000 Hz, tagades selge ja terava heli taasesituse. Signaal-müra suhe 85 dB tagab kvaliteetse kuulamiskogemuse minimaalse taustamüraga. Draiveri diameeter on 5,2 cm, mis tagab muljetavaldava heliväljundi.

Manhattan Metallic Bluetooth kõlar on varustatud 3-aastase garantiiga, pakkudes teile kindlustunnet ja kvaliteedi ning vastupidavuse tagatist. Seda soovitatakse kasutada tahvelarvutite ja nutitelefonidega, rahuldades teie igapäevased meelelahutusvajadused. Kõlar omab ka CE ja RoHS sertifikaate, tagades vastavuse ohutus- ja keskkonnanõuetele.

Kompaktse suuruse ja mugavate funktsioonidega Manhattan Metallic Bluetooth kõlar on ideaalne kaaslane muusikaarmastajatele, kes on alati liikvel. Selle juhtmevabad võimalused, integreeritud juhtnupud ja muljetavaldav heliväljund teevad sellest usaldusväärse ja mitmekülgse valiku oma lemmikhelisisu nautimiseks.


2 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €14.43

Kauplus Pealkiri Hind
mts.ee

mts.ee

MANHATTAN Sound Science Bluetooth®-Lautsprecher mit Induktionsladepad Kabelloses Ladepad auf der Oberseite mit Leistung bis zu 5 W (5 V/1 A), Bluetooth 5.0, integrierte Bedieneleme €14.43
www.ox.ee

www.ox.ee

Manhattan Metallic Bluetooth Speaker with Wireless Charging Pad (Clearance Pricing), Decent Sound Output (3W), 3 hour Playback time, Wireless Pad 5W, Integrated Controls, Range 10m, microSD card reader, USB-A charging cable incl, Bluetooth 5.0, 3 Yea €54.00

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Audio
Sisendi tundlikkus 450 mV
Signaal-müra suhe (SNR) 85 dB
Sagedusvahemik 70 - 20000 Hz
RMS-nimivõimsus 3 W
Kõlarid
Draiveri diameeter 5,2 cm
Pesad & liidesed
USB-pistmiku tüüp Mikro-USB
Bluetoothi ulatus 10 m
Bluetoothi versioon 5.0
Bluetooth
WiFi
Ühenduvustehnoloogia Juhtmevaba
Toimimine
Sertifikaat CE RoHS
Ühilduvad mälukaardid MicroSD (TransFlash)
Integreeritud kaardilugeja
Soovituslik kasutus Tahvelarvuti/nutitelefon
Disain
Toote värv Must, Hall
Tootedisain Ümmargune
Võimsus
Aku laadimisaeg 2 h
Aku tööiga (maksimaalne) 3 h
Aku pinge 3,7 V
Aku mahutavus 300 mAh
Akutehnoloogia Liitiumpolümeer (LiPo)
Aku tüüp Sisseehitatud aku
Kaal ja mõõtmed
Kaal 256 g
Kõrgus 82 mm
Sügavus 70 mm
Laius 70 mm
Pakendi sisu
Kiirstardi juhend
Kaablid kaasa arvatud Mikro-USB
Kogus pakis 1 tk
Logistika andmed
Harmonized System (HS) kood 85182200