Canon EF 85mm f/1.8 USM SLR Telefoto-objektiiv Must

Tootja: Canon

Mudel: 2519A012

EAN: 4960999212906

Canon EF 85mm f/1.8 USM objektiiv on tippkvaliteediga teleobjektiiv, mis on loodud selleks, et muuta teie fotograafia kogemus unustamatuks. Sellel on 9/7 objektiivi konstruktsioon, mis tagab, et teie pildikvaliteet on midagi muud kui suurejooneline. Objektiiv ühildub Canon EOS kaameratega ja on loodud tõhusalt töötama Canoni kaameramarkidega.

Objektiiv on kerge ja kompaktne, kaaludes vaid 425 g, mis tagab, et seda on lihtne kaasas kanda ja see ei lisa teie kaamerale lisaraskust. Objektiivi filtri suurus on 5,8 cm, pikkus 71,5 mm ja läbimõõt 7,5 cm, mis muudab selle ideaalseks hingematvate ja kvaliteetsete fotode tegemiseks.

Canon EF 85mm f/1.8 USM objektiiv on elegantse musta disainiga, mis on esteetiliselt meeldiv ja selle ühilduvus ultraheli-mootoriga (USM) muudab selle mitte ainult väga tõhusaks, vaid ka lihtsaks kasutamiseks.

Objektiivisüsteemi objektiivi vaatenurk horisontaalselt on 24°, objektiivi vaatenurk vertikaalselt 16° ja objektiivi vaatenurk diagonaalselt 28°, mis tagab, et jäädvustate oma fotodel kõik olulised detailid.

Objektiivil on ka Canon EF objektiivi kinnitusliides ja objektiivi tüüp on teleobjektiiv, mis tagab, et see sobib kasutamiseks Canon EF-ühilduvate kaameratega. Objektiivisüsteemil on ka minimaalne avaarv 22 ja kaheksa diafragma tera, mis tagab, et teie fotode teravussügavus on muljetavaldav.

Canon EF 85mm f/1,8 USM objektiiv on suurepärane objektiiv kõigile, kes soovivad jäädvustada kvaliteetseid fotosid, olenemata sellest, kas olete amatöörfotograaf või professionaal. Kompaktne disain, ühilduvus Canon EOS kaameratega ja kvaliteetsed omadused teevad sellest ideaalse valiku kõigile, kes otsivad tipptasemel teleobjektiivi. Lisaks tagab kaasasolev objektiivi kaitsekork, et objektiivi kaitsmine on imelihtne.


2 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €549.00

Kauplus Pealkiri Hind
www.photopoint.ee

www.photopoint.ee

Canon EF 85mm f/1.8 USM objektiiv €549.00
mts.ee

mts.ee

Canon EF 85mm f/1.8 USM SLR Telefoto-objektiiv Must €833.57

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Objektiivi süsteem
Diafragma labade arv 8
Minimaalne apertuuri suurus 22
Objektiivi kinnitusliides Canon EF
Objektiivi vaatenurk, diagonaalne 28 °
Objektiivi vaatenurk, vertikaalne 16 °
Objektiivi vaatenurk, horisontaalne 24 °
Objektiivi tüüp Telefoto-objektiiv
Objektiivi struktuur (elemendid/grupid) 9/7
Komponent SLR
Toimimine
Kaamera kaubamärkide ühilduvus Canon
Kiire, vaikne ja täpne teravustamine (USM)
Ühilduvus Canon EOS
Disain
Toote värv Must
Kaal ja mõõtmed
Kaal 425 g
Pikkus 71,5 mm
Filtri suurus 5,8 cm
Läbimõõt 7,5 cm
Pakendi sisu
Kaasas objektiivi kork