Intellinet 780124 kaablitangid Kinnituspress Must, Kollane

Tootja: Intellinet

Mudel: 780124

EAN: 0766623780124

Kaablitöödel on alati vaja sobivaid tööriistu ning Intellinet Universal Modular Plug Crimping Tool and Cable Tester on mitmekülgne ja usaldusväärne lahendus RJ45, RJ11, RJ12 ja RJ22 kaablite lõikamiseks, koorimiseks, paigaldamiseks ja testimiseks. See on professionaalne tööriist, mis on mõeldud võrgutehnikutele ja -paigaldajatele.

Tööriista ja kaablitesterit on võimalik kasutada koos ning see on valmistatud vastupidavast materjalist. See sobib suurepäraselt ka kitsastes tööruumides kasutamiseks. Tööriista kaal on 513 g ning mõõtmed on 80 mm x 220 mm x 25 mm, mistõttu on seda lihtne käsitleda ja hoiustada.

Tööriista must ja kollane värv kujundus annab sellele professionaalse välimuse ning muudab selle kergesti äratuntavaks tööriistakastist või tööpiirkonnast. Kinnituse pea on lihtne ja mugav kasutada ning seda saab kasutada erinevat tüüpi ühenduste krimptimiseks.

Kaasaegne ja vastupidav kaablitester võimaldab kiiresti ja mugavalt testida krimbitud kaableid, tagades nii nende kvaliteedi. Tööriista ühenduste tüüpide ühilduvus hõlmab RJ-11, RJ-12, RJ-22 ja RJ-45.

Kokkuvõttes, kui otsite kvaliteetset kaablitööriista ja kaablitesterit, siis Intellinet Universal Modular Plug Crimping Tool and Cable Tester on suurepärane valik. Selle vastupidavus ja mitmekülgsus muudavad selle väärtuslikuks lisandiks teie võrgu paigutuse ja hoolduse tööriistakomplekti.


1 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €50.99

Kauplus Pealkiri Hind
www.photopoint.ee

www.photopoint.ee

Intellinet Universal Modular Plug Crimping Tool and Cable Tester, 2-in-1 Crimper and Cable Tester: C €50.99

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Tehnilised andmed
Toote värv Must, Kollane
Internetikaabli pistiku tüüp RJ-11, RJ-12, RJ-22, RJ-45
Tüüp Kinnituspress
Kaal ja mõõtmed
Kaal 513 g
Kõrgus 25 mm
Pikkus 220 mm
Laius 80 mm