Kensington 64519US kaablilukk Hall

Tootja: Kensington

Mudel: 64519US

EAN: 0085896645191

Kensington CableSaver™ on usaldusväärne ja tugev kaabellukk, mis pakub arvutile täiendavat turvalisust. See vastupidavast metallist konstruktsiooniga ja elegantse halli viimistlusega kaabellukk on loodud nii, et see sobitub sujuvalt teie seadmega.

Kaabellukk on kerge, kaaludes vaid 30 grammi, mistõttu on seda lihtne kaasas kanda, kuhu iganes te ka ei läheks. Tänu oma kompaktsele disainile saab seda hõlpsasti kotti või taskusse panna, ilma et see võtaks liiga palju ruumi.

Kensington CableSaver™ sobib ideaalselt kasutamiseks koos arvutitega ning pakub mugavat ja turvalist võimalust oma seadme kaitsmiseks. Kaablilukku on lihtne paigaldada ja sellel on lukustusmehhanism, mis kinnitub kindlalt teie seadme külge.

See kaabellukk on loodud usaldusväärse ja vastupidava konstruktsiooniga, mis lisab meelerahu. Tänu oma materjalidele ja viimistlusele on CableSaver™ garanteeritud, et see peab vastu regulaarsele kulumisele.

Täiendava turvalisuse tagamiseks on CableSaver™-l lukustusmehhanism, mis on kasutajasõbralik ja kiire. Lukku saab hõlpsasti avada ja sulgeda võtmega, mis tagab kiire juurdepääsu seadmele, hoides selle samal ajal turvalisena.

Logistiliselt kuulub Kensington CableSaver™ kategooriasse 83014090 ja sobib ideaalselt neile, kes otsivad oma arvutile lisaturvalisust.


1 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €9.90

Kauplus Pealkiri Hind
www.ox.ee

www.ox.ee

LEITZ ACCO BRANDS CABLESAVER . €9.90

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
Lukustuv Ei
Materjal Metall
Parim kasutamiseks PC
Toote värv Hall
Kaal ja mõõtmed
Kaal 30 g
Logistika andmed
Harmonized System (HS) kood 83014090