StarTech.com Right Angle VGA / VGA Cable Adapter Type 1 - M/F DB15 Hall

Tootja: StarTech.com

Mudel: GC1515MFRA1

EAN: 0014445512257

StarTech.com õigete nurkade all olev VGA-VGA kaabliadapter tüüp 1 - emane/isane on usaldusväärne ja efektiivne lahendus kaabliühenduste vajadustele. Selle DB15 pistikühenduste abil saate lihtsalt ühendada VGA seadmeid. Mees-naise sugu muutumise funktsioon tagab ühilduvuse ja mitmekülgsuse.

See adapter on kujundatud stiilses hallis värvitoonis, mis sobib suurepäraselt olemasoleva seadmega. See on kerge, kaaludes vaid 28g, muutes selle kaasaskantavaks ja mugavaks igale poole kaasavoori võtta.

Mis puudutab pakendit, siis adapter on kompaktse suurusega, pakendi kaaluga 30g. Pakendi mõõtmed hõlmavad 125 mm sügavust, 28 mm kõrgust ja 90 mm laiust. See tagab, et toode on transpordi ajal hästi kaitstud ja jõuab suurepärases korras kohale.

StarTech.com õige nurga all olev VGA-VGA kaabliadapter tüüp 1 - emane/isane sobib erinevateks rakendusteks, kus on vaja mehe-naise VGA-ühendust. See on ideaalne kasutamiseks koos monitoride, projektortega ja teiste VGA-seadmetega. Õige nurk annab teie seadistusele paindlikkust ja võimaldab seadmeid tihedatesse ruumidesse ühendada pingeteta.

See kaabliadapter on toodetud StarTech.com-i poolt, usaldusväärse kaubamärgi poolt, mis on tuntud oma kõrgekvaliteediliste ja usaldusväärsete toodete poolest. Nad on olnud tööstuses aastaid, pakkudes innovaatilisi lahendusi, et rahuldada kaasaegse tehnoloogia pidevalt muutuvaid vajadusi.

Kokkuvõttes on StarTech.com õigete nurkade all olev VGA-VGA kaabliadapter tüüp 1 - emane/isane mitmekülgne ja praktiline lahendus neile, kes vajavad mehe-naise VGA-ühendust. Selle kompaktne suurus, kerge disain ja ülim jõudlus teevad sellest hädavajaliku lisatarviku sujuvate ja tõrgeteta kaabliühenduste jaoks.


1 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €13.19

Kauplus Pealkiri Hind
direkt.jacob.de

direkt.jacob.de

StarTech.com Right Angle VGA to VGA Cable Adapter Type 1 - M/F - VGA-Adapter - HD-15 (VGA) (M) bis HD-15 (VGA) (W) - Grau €13.19
direkt.jacob.de

direkt.jacob.de

StarTech.com Right Angle VGA to VGA Cable Adapter Type 1 - M/F - VGA-Adapter - HD-15 (VGA) (M) bis HD-15 (VGA) (W) - Grau €15.51

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Pesad & liidesed
Konnektor 1 sugu Meessoost
Konnektor 2 sugu Naissoost
Pistmik 2 DB15
Pistmik 1 DB15
Toimimine
Toote värv Hall
Kaal ja mõõtmed
Kaal 28 g
Pakendi andmed
Pakendi kaal 30 g
Pakendi kõrgus 28 mm
Pakendi sügavus 125 mm
Pakendi laius 90 mm