StarTech.com GCHDMIFF kaabli soomuutja HDMI Must

Tootja: StarTech.com

Mudel: GCHDMIFF

EAN: 0031112202297

StarTech.com HDMI-HDMI adapter on kvaliteetne lisatarvik, mis võimaldab ühendada kaks HDMI-kaablit omavahel. Maksimaalse eraldusvõimega 4096 x 2160 pikslit suudab see adapter pakkuda teie kodukino või kontori seadistuse jaoks uimastavat 4K-väljundit. See on suurepärane lahendus, kui teil on vaja olemasoleva HDMI-kaabli pikkust pikendada või kui teil on HDMI-väljunditega seadmed, mis asuvad üksteisele liiga lähedal.

See adapter kasutab mõlemas otsas HDMI-liitmikke ja on loodud turvalise ja stabiilse ühenduse tagamiseks. See on elegantset musta värvi, mis sulandub sujuvalt teie olemasoleva seadistusega.

See adapter on vaid 16 g kaaluv ning 11 mm kõrguse, 22 mm laiuse ja 47 mm sügavusega adapter on kerge ja seda on lihtne transportida. Pakendi mõõtmed on 125mm x 12mm x 90mm ja see kaalub kokku 18g.

StarTech.com adapter kuulub kategooriasse Cable Gender Changers ja on varustatud CE ja RoHS jätkusuutlikkuse sertifikaadiga. Samuti on sellel mõlemas otsas sirged pistikud, mis teeb selle paigaldamise ja kasutamise lihtsaks. Lisaks on selle kogus 1 pakendis ja see on võimeline mitmesuguste rakenduste jaoks.

Mis puutub logistilistesse andmetesse, siis võite olla kindel, et see toode sobib standardpakendisse, mille mõõtmed on 300 mm kõrgus, 300 mm laius ja 400 mm pikkus. See mahutab kuni 1000 tk põhikarbis (väliskarbis), mistõttu on seda lihtne transportida ja teie klientidele või jaemüügipunktidele jagada.

Kokkuvõttes on StarTech.com HDMI HDMI-lt HDMI-le adapter suurepärane valik kõigile, kes soovivad olemasolevat HDMI-kaablit pikendada või ühendada kaks HDMI-kaablit omavahel. See on kompaktne, kerge ja vastupidav. See pakub uimastavat 4K-väljundit ning seda on lihtne paigaldada ja kasutada, mistõttu on see ideaalne täiendus teie kodukino või kontori seadistusele.


1 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €9.06

Kauplus Pealkiri Hind
www.pc21.fr

www.pc21.fr

STARTECH .COM COUPLEUR HDMI €9.06

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Pesad & liidesed
2. pistmiku kujutegur Sirge
1. pistmiku kujutegur Sirge
Konnektor 1 sugu Naissoost
Konnektor 2 sugu Naissoost
Pistmik 2 HDMI
Pistmik 1 HDMI
Toimimine
Maksimaalne resolutsioon 4096 x 2160 pikslit
Toote värv Must
Jätkusuutlikkus
Jätkusuutlikkuse sertifikaadid CE, RoHS
Kaal ja mõõtmed
Kaal 16 g
Kõrgus 11 mm
Sügavus 47 mm
Laius 22 mm
Pakendi andmed
Pakendi kaal 18 g
Pakendi kõrgus 12 mm
Pakendi sügavus 125 mm
Pakendi laius 90 mm
Pakendi sisu
Kogus pakis 1 tk
Logistika andmed
Põhikasti (välimise) kõrgus 300 mm
Põhikasti (välimine) pikkus 400 mm
Põhikasti (välimise) laius 300 mm
Tooteid põhikasti (välimine) kohta 1000 tk