StarTech.com DVIVGAMFBK kaabli soomuutja DVI-I VGA Must

Tootja: StarTech.com

Mudel: DVIVGAMFBK

EAN: 0065030841573

StarTech.com DVI-VGA kaablisoomuutaja - Must - M/N on usaldusväärne ja mitmekülgne kaablisoomuutaja, mis võimaldab ühendada seadmeid DVI-I pistikuga seadmetega, millel on VGA pistik. Sellel soomuutajal on ühel otsal meessoost DVI-I pistik ja teisel otsal emaspuhane VGA pistik.

Soomuutajal on kvaliteetsed nikkelkattega ühenduskontaktid, mis tagavad tugeva ja stabiilse ühenduse teie seadmete vahel. Must värv lisab teie seadmele stiilset viimistlust.

Tänu oma kompaktsele ja kergele disainile on see kaablisoomuutaja lihtne kaasas kanda ja paigaldada, mistõttu sobib see ideaalselt nii kodu kui ka kontori kasutamiseks. Selle kaablisoomuutaja kaal on 27 g ja mõõtmed on 15 mm x 40 mm x 40 mm.

StarTech.com DVI-VGA kaablisoomuutaja on loodud mugavust silmas pidades. See toetab ühendamise ja kasutamise funktsiooni, võimaldades seadmete ühendamist ilma täiendava tarkvara või draiverite vajaduseta. See säästab teie aega ja vaeva seadistamisel.

Soomuutaja korpuse materjaliks on polüvinüülkloriid (PVC), mis tagab kaitse ja vastupidavuse sisemistele komponentidele. See tagab, et teie kaablisoomuutaja kestab kaua, isegi regulaarse kasutamise korral.

Pakendamise osas on kaablisoomuutaja kompaktses pakendis, mille kaal on 32 g. Pakendi mõõtmed on 125 mm x 15 mm x 90 mm, mis teeb selle hõlpsaks hoiustamiseks ja transpordiks.

StarTech.com DVI-VGA kaablisoomuutaja on keskkonnasõbralik valik, kuna see on RoHS-sertifitseeritud, tagades, et see vastab rangedele keskkonnasõbralikkuse standarditele.

Tänu usaldusväärsele jõudlusele ja ühilduvusele erinevate seadmetega on StarTech.com DVI-VGA kaablisoomuutaja praktiline lahendus DVI-I seadmete ühendamiseks VGA-seadmetega.


Pakkumisi ei leitud...


Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Pesad & liidesed
Pistmikukontaktide kate Nikkel
Konnektor 1 sugu Meessoost
Konnektor 2 sugu Naissoost
Pistmik 2 VGA
Pistmik 1 DVI-I
Toimimine
Isehäälestuv Jah
Korpuse materjal Polüvinüülkloriid (PVC)
Toote värv Must
Jätkusuutlikkus
Jätkusuutlikkuse sertifikaadid RoHS
Kaal ja mõõtmed
Kaal 27 g
Kõrgus 15 mm
Sügavus 40 mm
Laius 40 mm
Pakendi andmed
Pakendi kaal 32 g
Pakendi kõrgus 15 mm
Pakendi sügavus 125 mm
Pakendi laius 90 mm
Pakendi sisu
Kogus pakis 1 tk