Equip 118916 kaabli soomuutja DisplayPort Mini DisplayPort Must

Tootja: Equip

Mudel: 118916

EAN: 4015867177020

Equip DisplayPort to Mini DisplayPort Adapter on mugav kaablite sugu muutja, mis võimaldab teil ühendada seadmeid, millel on DisplayPort väljund, seadmetega, millel on Mini DisplayPort sisend. Selle adapteri on disaininud ja tootnud Equip, tuntud kaubamärk tehnoloogia valdkonnas, ning see pakub kasutajatele mugavat lahendust seadmete ühendamiseks hõlpsasti.

Adapteri kaal on vaid 10 grammi ja kompaktsed mõõtmed: kõrgus 12,2 mm, laius 28,3 mm ja sügavus 51,1 mm. See on kergekaaluline ja kaasaskantav, seega on seda mugav kaasas kanda ja hoida. Pakendi kaal on 12,3 grammi ja see on varustatud lukuga kilekotiga, tagades turvalise ja korraldatud hoiustamise.

Equip DisplayPort to Mini DisplayPort Adapteril on ühel otsal mees DisplayPort ühendus ja teisel otsal emane Mini DisplayPort ühendus, võimaldades usaldusväärset ja turvalist ühendust teie seadmete vahel. Adapter võimaldab teil ühendada oma sülearvuti, lauaarvuti või muud ühilduvat seadet DisplayPort väljundiga monitoride, projektorite või televiisoritega, millel on Mini DisplayPort sisend.

Tänu oma kvaliteetsele ehitusele ja vastupidavatele materjalidele võite loota sellele adapterile stabiilsele ja järjepidevale signaaliedastusele, tagades optimaalse jõudluse ja pildikvaliteedi. Olgu teil vaja laiendada ekraani või peegeldada oma ekraani, see adapter on mitmekülgne lahendus, mis vastab teie ühenduvusvajadustele.

Kokkuvõttes on Equip DisplayPort to Mini DisplayPort Adapter hädavajalik tarvik neile, kes vajavad usaldusväärset ja tõhusat viisi seadmete ühendamiseks erinevat tüüpi portidega. Selle kompaktne disain, usaldusväärne jõudlus ja ühilduvus teevad sellest hindamatu lisanduse teie tehnika tarvikute kollektsiooni.


2 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €4.25

Kauplus Pealkiri Hind
25n.de

25n.de

equip Life - DisplayPort-Adapter - Mini DisplayPort (W) | equip | 118916 | 4015867177020 €4.25
www.proline.lv

www.proline.lv

Equip DisplayPort to Mini DisplayPort Adapter €15.90

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Pesad & liidesed
Konnektor 1 sugu Meessoost
Konnektor 2 sugu Naissoost
Pistmik 2 Mini DisplayPort
Pistmik 1 DisplayPort
Toimimine
Toote värv Must
Kaal ja mõõtmed
Kaal 10 g
Kõrgus 12,2 mm
Sügavus 51,1 mm
Laius 28,3 mm
Pakendi andmed
Pakendi tüüp Tõmblukuga kott
Pakendi kaal 12,3 g
Pakendi kõrgus 100 mm
Pakendi sügavus 4 mm
Pakendi laius 175 mm