Equip 118915 kaabli soomuutja microHDMI HDMI Must

Tootja: Equip

Mudel: 118915

EAN: 4015867176429

Equip Micro HDMI to HDMI Adapter on kõrgekvaliteediline kaabli soomuutja, mis on mõeldud seadmete ühendamiseks, millel on microHDMI port, HDMI-seadmetega lihtsustatud viisil. See adapter võimaldab teil mugavalt muuta oma microHDMI pistikut standardseks HDMI pistikuks, tagades sujuva ühilduvuse teie seadmete vahel.

Adapteri sileda ja kompaktse disaini tõttu on see kergekaaluline ja kaasaskantav, kaaludes ainult 18g. See mõõdab 10 mm kõrgust, 37 mm laiust ja 19 mm sügavust, tagades ruumisäästliku lahenduse teie ühenduvuse vajadustele.

Adapteri must värv lisab teie seadmetele ja seadistusele elegantset puudutust. Korpus on valmistatud vastupidavast polüvinüülkloriidist (PVC), tagades pikaajalise ja usaldusväärse jõudluse.

Kuldse pistmikukontakti omamine tagab selle adapteri kaudu kõrgekvaliteedilise signaaliedastuse ja minimeerib signaali kadu, tagades optimaalse heli- ja pildijõudluse. MicroHDMI pistik võimaldab hõlpsalt ühendada teie microHDMI-toega seadme, samas kui standardne HDMI pistik võimaldab lihtsat ühendamist HDMI-toega seadmetega, nagu näiteks telerid, monitorid või projektorid.

Adapteril on meessoost microHDMI ja emane HDMI pistik, mis tagab kindla ja stabiilse ühenduse. See toetab mitmesuguseid seadmeid, muutes selle mitmekülgseks ja sobivaks erinevateks rakendusteks.

Pakendi osas on adapter kerge, kaaludes ainult 3g. Pakendi mõõtmed on 10 mm sügavust, 175 mm kõrgust ja 100 mm laiust, tagades lihtsa ladustamise ja transportimise.

Equip Micro HDMI to HDMI Adapter on kavandatud jätkusuutlikkusega silmas pidades ja omab RoHS sertifikaati. See vastab nõutavatele keskkonnanõuetele, tehes sellest ökoloogiliselt sõbraliku valiku teie ühenduvusvajadusteks.

Värskendage oma ühenduvusvõimalusi Equip Micro HDMI to HDMI Adapteriga - usaldusväärse ja mitmekülgse kaabli soomutiga, mis lihtsustab seadmete ühilduvust ja parandab teie multimeediaelamust.


2 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €3.37

Kauplus Pealkiri Hind
25n.de

25n.de

equip Life - HDMI-Adapter - HDMI (W) bis mikro HDMI (M) | equip | 118915 | 4015867176429 €3.37
www.proline.lv

www.proline.lv

Equip Micro HDMI to HDMI Adapter €9.31

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Pesad & liidesed
Pistmikukontaktide kate Kuld
Konnektor 1 sugu Meessoost
Konnektor 2 sugu Naissoost
Pistmik 2 HDMI
Pistmik 1 microHDMI
Toimimine
Korpuse materjal Polüvinüülkloriid (PVC)
Toote värv Must
Jätkusuutlikkus
Jätkusuutlikkuse sertifikaadid RoHS
Kaal ja mõõtmed
Kaal 18 g
Kõrgus 10 mm
Sügavus 19 mm
Laius 37 mm
Pakendi andmed
Pakendi kaal 3 g
Pakendi kõrgus 175 mm
Pakendi sügavus 10 mm
Pakendi laius 100 mm