Rowenta Ultimate Experience CF4310F0 juuksehooldusseade Lokikeeraja Soe Valge 1,8 m

Tootja: Rowenta

Mudel: CF4310F0

EAN: 3121040079331

Rowenta Ultimate Experience CF4310F0 juuksehooldusseadeldis on kõrgkvaliteetne ja mitmekülgne juuksestiliseerimisseade, mis on loodud pakkuma sulle parimat stiliseerimiskogemust. Selle elegantne disain ja edasijõudnud funktsioonid muudavad selle ideaalseks vahendiks kaunite lokkide ja lainete loomiseks.

Sooja tehnoloogiaga varustatud lokikeeraja kuumeneb kiiresti, võimaldades sul saavutada soovitud soeng vaid 30 sekundiga. Reguleeritav termostaat ja 8 soojendustaset tagavad täpse temperatuuri kontrolli, mis ulatub minimaalsest 130°C-st kuni maksimaalse 200°C-ni. See annab sulle paindlikkuse valida perfektne kuumustase vastavalt sinu juuksetüübile ja stiliseerimiseelistustele.

Alumiiniumist küttekeha tagab ühtlase kuumuse ja püsivad lokid. 2,5 cm läbimõõduga silinder on ideaalne erineva suuruse ja stiiliga lokkide loomiseks. Olgu sul soov teha tihedaid lokke või lõdvalt langevaid laineid, see lokikeeraja suudab seda kõike.

Lisaks suurepärasele jõudlusele pakub see lokikeeraja ka suurt mugavust ja kasutuslihtsust. 1,8 meetrine pöörlev juhe võimaldab maksimaalset paindlikkust stiilimisel ning sisseehitatud LCD-ekraan kuvab selgelt temperatuuri seaded. Automaatse väljalülitusfunktsiooniga lülitub lokikeeraja pärast 30 minutit kasutamata aega automaatselt välja, tagades sellega ohutuse ja energiatõhususe.

Rowenta Ultimate Experience CF4310F0 on ergonoomilise disainiga. Kerge kaal ja mugav käepide teevad selle kasutamise lihtsaks, samas külma otsiku ja eemaldatava võrega tagatakse turvalisus kasutamise ajal. Juuksehooldusseadmele on lisatud ka kuumakindel kinnas, mis võimaldab sul juukseid stiliseerida enesekindlalt ja ilma põletusohtu.

See juuksehooldusseade on mitte ainult funktsionaalne, vaid ka stiilne. Valge värv ja elegantne disain teevad sellest šiki lisanduse sinu ilu kollektsiooni. Kvaliteetne alumiiniumist plaat ja keraamiline kate tagavad seadme vastupidavuse.

Valmistatud Rowenta poolt, tuntud juuksehooldusbrändi poolt, pakub see lokikeeraja erakordset jõudlust ja kvaliteeti. Hiinas valmistatud seade vastab kõrgetele kvaliteedistandarditele.

Järelduseks, Rowenta Ultimate Experience CF4310F0 juuksehooldusseadeldis on hädavajalik igale inimesele, kes soovib saavutada professionaalse välimusega lokke ja laineid. Tänu oma edasijõudnud omadustele, täpsele temperatuuri kontrollile ja ergonoomilisele disainile pakub see ülimat stiliseerimiskogemust. Valmistu looma imelisi soenguid kerguse ja enesekindlusega selle mitmekülgse juuksehooldusseadmega.


2 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €91.99

Kauplus Pealkiri Hind
www.photopoint.ee

www.photopoint.ee

Lokitangid Rowenta, Ultimate Experience, L-Shape €91.99
www.ox.ee

www.ox.ee

Rowenta Lokitangid , Ultimate Experience, L-Shape €99.00

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Ergonoomika
Valmimise märguanne Ei
Pöörlev juhe Jah
Juhtme pikkus 1,8 m
Automaatne väljalülitus peale 30 min
Automaatne väljalülitus Jah
Kuvamise tüüp LCD
Sisseehitatud ekraan Jah
Toimimine
Soojenemise aeg 30 s
Küttekeha materjal Alumiinium
Jaheda õhu funktsioon Jah
Temperatuuriseadete arv 8
Soojenemisaeg 30 s
Temperatuur (maksimaalne) 200 °C
Temperatuur (min) 130 °C
Soojendustasemete arv 8
Reguleeritav termostaat Jah
Ioonfunktsioon Jah
Juuste kuivatamine Jah
Tekstuuri lisav Jah
Lokkide tegemine Jah
Juuste sirgendamine Ei
Tehnoloogia Soe
Tüüp Lokikeeraja
Disain
Päritoluriik Hiina
Eemaldatav võre Jah
Keraamiline kate Jah
Aluse materjal Alumiinium
Toote värv Valge
Võimsus
AC-sisendpinge 220 - 240 V
Toiteallikas Vahelduvvool
Kaal ja mõõtmed
Silindri läbimõõt 2,5 cm
Kaal 490 g
Kõrgus 57 mm
Sügavus 263 mm
Laius 197 mm
Pakendi andmed
Pakendi kaal 1,16 kg
Pakendi kõrgus 68 mm
Pakendi sügavus 283 mm
Pakendi laius 273 mm
Pakendi sisu
Koos kuumakindla kindaga Jah
Jahe otsik Jah
Tasku Ei