V7 WP1000-24G-19EB juhtmevaba esitluspult RF Must

Tootja: V7

Mudel: WP1000-24G-19EB

EAN: 0662919079647

V7 Professionaalne traadita esitlusseade on elegantne ja funktsionaalne seade, mis pakub sujuvat esitluskogemust. Selle kerge disain ja kompaktne suurus teevad selle täiuslikuks tööriistaks liikuvatele spetsialistidele.

V7 Professionaalne traadita esitlusseade on ainult 28 mm kõrgune, 133 mm lai ja 32 mm sügav, mis teeb selle uskumatult kaasaskantavaks ja lihtsasti käsitsetavaks. Kaaludes ainult 37,6 g, ei koorma see teid esitluste ajal.

Mugavuse silmas pidades on käesoleval traadita esitlusseadmel kasutajatele mitmeid kasulikke omadusi. Punase laseriga saate esile tõsta olulisi punkte slaididelt, tagades, et teie kuulajad oleksid kaasatud ja keskendunud. Sellel on ka viis lihtsasti kasutatavat nuppu, mis annab teile täieliku kontrolli oma esitluse üle.

V7 Professionaalne traadita esitlusseade on FCC, CE ja WEEE poolt sertifitseeritud, tagades selle kvaliteedi ja ohutusstandarditele vastavuse. Sellel on stiilne must värv, mis sobib igasse professionaalsesse keskkonda. Seade on ka ühilduv MicroSD (TransFlash) mälukaartidega, võimaldades teil salvestada oma esitlusi hõlpsaks juurdepääsuks.

Kasutades arenenud RF traadita tehnoloogiat, on sellel esitlusseadmel traadita leviala 10,6 meetrit, võimaldades teil ruumis vabalt liikuda, samal ajal säilitades tugeva ja usaldusväärse ühenduse. Selle 2,4 GHz sagedusriba tagab minimaalse häire sujuva esitluskogemuse jaoks.

Traadita vastuvõtja, mis kasutab mugavat USB liidest, on kujundatud nano vastuvõtja kujul. See kompaktne vastuvõtja saab hõlpsasti ühendada teie arvuti või sülearvutiga ning jääb esitluse ajal märkamatuks.

V7 Professionaalne traadita esitlusseade pakend sisaldab kandekotti, tagades seadme turvalisuse liikvel olles. Lisaks tuleb koos patareide, kasutusjuhendi ja vastuvõtjaga, pakkudes teile kõike vajalikku esitluse alustamiseks kohe.

Impressiivsete funktsioonide ja stiilse disainiga on V7 Professionaalne traadita esitlusseade oluline tööriist spetsialistidele, kes soovivad pakkuda kaasahaaravaid ja mõjuvaid esitlusi.


2 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €37.99

Kauplus Pealkiri Hind
www.photopoint.ee

www.photopoint.ee

Pointer V7 WP1000-24G-19EB €37.99
mts.ee

mts.ee

V7 WP1000-24G-19EB juhtmevaba esitluspult RF Must €52.62

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
Sertifikaat FCC, CE, WEEE
Päritoluriik Hiina
Ühilduvad mälukaardid MicroSD (TransFlash)
Integreeritud kaardilugeja Jah
Laserpointeri värv Punane
Nuppude arv 5
Esitlusfunktsioonid Laserpointer
Toote värv Must
Toimimine
Juhtmevaba ulatus 10,6 m
Sagedusriba 2.4 GHz
Traadita side tehnoloogia RF
Vastuvõtja tüüp Nanovastuvõtja
Juhtmeta vastuvõtja liides USB
Tehnilised andmed
Jätkusuutlikkuse sertifikaadid RoHS
Võimsus
Aku tüüp AAA
Toetatud akude arv 2
Kaal ja mõõtmed
Kaal 37,6 g
Kõrgus 28 mm
Sügavus 32 mm
Laius 133 mm
Pakendi andmed
Pakendi kõrgus 30 mm
Pakendi sügavus 185 mm
Pakendi laius 225 mm
Pakendi sisu
Kasutusjuhend Jah
Kandekarp Jah
Vastuvõtja kaasa arvatud Jah
Akud kaasa arvatud Jah