Fellowes 8070901 jalatugi Must

Tootja: Fellowes

Mudel: 8070901

EAN: 0043859577200

Fellowes Professional Series Climate Control Foot on esmaklassiline jalatugi, mis on loodud tagama mugavust ja tuge pikaks ajaks töö ajal. See on valmistatud kvaliteetsest plastikust, mis muudab selle vastupidavaks ja kergeks, et seda oleks lihtne liigutada ja kohandada oma eelistatud asendisse.

Jalatoe laius on 415 mm, sügavus 246 mm ja kõrgus 150 mm, mistõttu sobib see enamiku laudade alla. Kliimaseadme reguleerimisfunktsioon on selle toote üks silmapaistvamaid omadusi, mis pakub reguleeritavat temperatuuri kontrolli, hoides teie jalgu terve päeva jooksul mugavalt temperatuuril.

Kaalu poolest ainult 1,44 kg on see jalatugi lihtne liigutada ja reguleerida ning selle libisemisvastane alus tagab selle kindla kinnituspinna mis tahes pinnal. Tänu selle ergonoomilisele disainile ja reguleeritavale temperatuuri kontrollile on Fellowesi professionaalse sarja kliimaseadme jalatugi lõpuks lisavarustus kõigile, kes veedavad pikki tunde oma laua taga. Olgu teie eesmärk vähendada pingeid jalgades või lihtsalt parandada üldist mugavust ja tootlikkust, see jalatugi on väärtuslik lisand teie tööruumi.


Pakkumisi ei leitud...


Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
Toote värv Must
Materjal Plast
Kaal ja mõõtmed
Kaal 1,44 kg
Kõrgus 150 mm
Sügavus 246 mm
Laius 415 mm