Fellowes 8067001 jalatugi Must

Tootja: Fellowes

Mudel: 8067001

EAN: 0043859625086

Fellowes Professional Series Ultimate Foot Support on erakordne toode, mis pakub teie väsinud jalgadele lõpmatut mugavust ja tuge. See jalgade tugitool on mõeldud teie jalgade tõstmiseks ja vereringe parandamiseks ning vähendab jalgade, pahkluude ja jalgade koormust pikaajalise istumise ajal. Tugitool on valmistatud vastupidavast mustast plastist, mis mitte ainult ei ole tugev, vaid ka kergesti puhastatav.

Toote mõõtmed muudavad selle ideaalseks kontoris või kodus kasutamiseks. Mõõtmete järgi on laius 388 mm, sügavus 338 mm ja kõrgus 100 mm, mis sobib mugavalt enamiku laudade alla. Lisaks on jalgade tugitoolil kõrguse reguleerimise funktsioon, mis võimaldab teil kõrgust vastavalt oma vajadustele kohandada. Minimaalse kõrgusena on 10 cm ja seda saab pikendada kuni 16,5 cm. See tagab, et saate oma jalgade jaoks täiusliku kõrgusaja, mis vähendab väsimust ja parandab kehahoiakut.

Jalgade tugitooli veel üks suurepärane omadus on selle kokkupandav disain, mis muudab selle ladustamise, kui seda ei kasutata, lihtsaks. See säästab teie jaoks väärtuslikku laua- ja ladustusruumi. Lisaks on see loodud lihtsaks kokkupanemiseks ja lahtivõtmiseks, mistõttu on selle transportimine ühest õiglasest kohast teise lihtne.

Kokkuvõttes on Fellowes Professional Series Ultimate Foot Support suurepärane valik kõigile, kes soovivad vähendada pikemaajalise istumise ajal tekkivat pinget ja ebamugavustunnet. Selle reguleeritava kõrguse, kokkupandava disaini ja kergesti puhastatava materjali omadused muudavad selle praktiliseks ja mitmekülgseks lisandiks teie tööruumi või koju.


3 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €37.10

Kauplus Pealkiri Hind
www.01.ee

www.01.ee

Fellowes Ergonomics Ultimate professional footrest €37.10
www.ox.ee

www.ox.ee

Fellowes Ergonomics Ultimate professional footrest €38.10
www.elkor.lv

www.elkor.lv

Aksesuārs FELLOWES CHAIR FOOT SUPPORT ULTIMATE/8067001 FELLOWES €40.99

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
Kokkupandav Jah
Lihtne puhastada Jah
Kõrguse reguleerimine Jah
Toote värv Must
Materjal Plast
Kaal ja mõõtmed
Kaal 2,08 kg
Kõrgus (maksimaalne) 16,5 cm
Kõrgus (minimaalne) 10 cm
Kõrgus 100 mm
Sügavus 338 mm
Laius 388 mm