StarTech.com SCNM9FF2MBK järjestikkaabel Must 2 m DB-9

Tootja: StarTech.com

Mudel: SCNM9FF2MBK

EAN: 0065030859585

StarTech.com 2m Must DB9 RS232 Seriaalne Null Modem Kaabel F/F on usaldusväärne ja kõrge jõudlusega kaabel, mis on loodud kahe RS232 seadme ühendamiseks andmeedastuseks. Kaabli pikkus on 2 meetrit, mis annab maksimaalse paindlikkuse ja kasutusmugavuse, võimaldades seadmeid ühendada erinevates kohtades.

See null modem kaabel sisaldab kahte naissoost DB9 pistikühendust, mis pakuvad mugavat ja kindlat ühendust seadmetega. Pistikühendused on sirge vormiga, tagades tiheda ja stabiilse ühenduse seadmete vahel.

Kaabel on valmistatud kõrgekvaliteedilisest polüvinüülkloriidist (PVC) mantlilisest materjalist, mis tagab vastupidava ja vastupidava disaini. AWG juhtme suurus 28 koos alumiiniumfooliokaabli ekraaniga tagab suurepärase signaalkvaliteedi ja sekkumisvaba andmeedastuse.

See musta värvi null modem kaabel on kergekaaluline disain, kaaludes ainult 140g, mis muudab selle käsitsemise ja transportimise lihtsaks. Pakendi kaal on 120g, tagades kerge, kuid vastupidava pakendi turvaliseks ja kindlaks kättetoimetamiseks.

Toode sisaldab üht tükki pakendi kohta. Pakendi mõõtmed 125mm x 225mm x 0,03mm tagavad kompaktse ja ruumisäästliku disaini lihtsaks ladustamiseks.

StarTech.com 2m Must DB9 RS232 Seriaalne Null Modem Kaabel F/F on suurepärane valik kasutajatele, kes otsivad usaldusväärset ja tõhusat lahendust nende seriaalse kaabli vajaduste jaoks. Tänu oma suurepärasele ehituskvaliteedile ja omadustele, nagu naissoost pistikühendused, on see ideaalne erinevate seriaalsete seadmete, nagu modemid, ruuterid ja palju muud, ühendamiseks.


Pakkumisi ei leitud...


Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
Mantli materjal Polüvinüülkloriid (PVC)
AWG-juhtme läbimõõt 28
Kaabli kate Mylar-foolium
1. pistmiku kujutegur Sirge
2. pistmiku kujutegur Sirge
Konnektor 2 sugu Naissoost
Konnektor 1 sugu Naissoost
Pistmik 2 DB-9
Pistmik 1 DB-9
Kaabli pikkus 2 m
Toote värv Must
Kaal ja mõõtmed
Kaal 140 g
Pakendi andmed
Pakendi kaal 120 g
Pakendi sügavus 225 mm
Pakendi laius 125 mm
Kogus pakis 1 tk
Logistika andmed
Tooteid põhikasti (välimine) kohta 140 tk
Põhikasti (välimise) kõrgus 275 mm
Põhikasti (välimine) pikkus 410 mm
Põhikasti (välimise) laius 370 mm
Harmonized System (HS) kood 84733080