StarTech.com MXT1002MBK järjestikkaabel Must 2 m DB-9

Tootja: StarTech.com

Mudel: MXT1002MBK

EAN: 0065030849005

StarTech.com 2m Must sirge DB9 RS232 seeriatross - M/N on usaldusväärne ja vastupidav kaabel, mis võimaldab sujuvat ühenduvust seadmete vahel. 2 meetri pikkusega kaabel tagab piisava paindlikkuse ja ulatuse ühendusteks. Must värv lisab teie komplektile elegantse ja professionaalse ilme.

Sellel kaablil on mõlemas otsas DB-9 ühendused, mis tagavad sirge ühenduse, tagades sujuva ja katkematu andmevoogu. Ühendustel on nikliplaatitud kontaktid, mis tagavad suurema vastupidavuse ja pikaikalisuse.

See seeriatross on sertifitseeritud vastama RoHS, REACH ja CE standarditele, tagades selle vastavuse keskkonna- ja ohutusnõuetele. Kattematerjal on polüvinüülkloriidist (PVC), mis kaitseb võimalike kahjustuste eest.

28 AWG traadi suuruse ja alumiinium-mülarfooliumkilbiga pakub see kaabel usaldusväärset edastamist ja kaitset elektromagnetilise häire eest, tagades erakordse andmeintegreerimise.

StarTech.com 2m Must sirge DB9 RS232 seeriatross - M/N on spetsiaalselt kavandatud meeste ühendiga ühel otsal ja naiste ühendiga teisel otsal, mis teeb selle sobivaks erinevatele seadmetele ja rakendustele. See on pakendatud kompaktseks ja kergeks disainiks, mis muudab selle hõlpsasti transportimiseks ja hoidmiseks.

Kokkuvõttes on StarTech.com 2m Must sirge DB9 RS232 seeriatross - M/N kõrgekvaliteediline ja mitmekülgne kaabel, mis tagab usaldusväärse ja tõhusa seeriatühenduse.


Pakkumisi ei leitud...


Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
Sertifikaat RoHS, REACH, CE
Pistmikukontaktide kate Nikkel
Mantli materjal Polüvinüülkloriid (PVC)
AWG-juhtme läbimõõt 28
Kaabli kate Mylar-foolium
Konnektor 2 sugu Naissoost
Konnektor 1 sugu Meessoost
Pistmik 2 DB-9
Pistmik 1 DB-9
Kaabli pikkus 2 m
Toote värv Must
Kaal ja mõõtmed
Kaal 114 g
Pakendi andmed
Pakendi kaal 119 g
Pakendi kõrgus 15 mm
Pakendi sügavus 225 mm
Pakendi laius 125 mm
Kogus pakis 1 tk
Logistika andmed
Harmonized System (HS) kood 84733080