Manhattan 434386 hiirematt Mänguri hiire padi Sinine

Tootja: Manhattan

Mudel: 434386

EAN: 0057390110284

Manhattani Randmepadi ja Hiirematt sinise värvitooniga on hädavajalik tarvik sinu arvutisüsteemile. Ergonoomilise disaini ja mugava peopesatoega pakub see hiirepadi optimaalset tuge ja mugavust randmetele pikkade tundide vältel arvuti kasutamise ajal.

Mõõtmetega 241 × 203 × 40 mm pakub see hiirepadi piisavalt ruumi sujuvate ja täpsete hiireliigutuste jaoks. Selle libisemiskindel alus tagab, et padi püsib kindlalt paigal, takistades soovimatut libisemist või libisemist töötamise või mängimise ajal.

Stiilse sinise värvitooniga lisab see vibratsiooni sinu töökohta, samas on ühevärviline pind värvusega, mis tagab, et hiir libiseb padjal sujuvalt ilma igasuguse häirimiseta. Olgu tegemist tööülesannete täitmise või mänguseanssidega, sobib see hiirepadi nii professionaalseks kui ka vabaajakasutuseks.

Vaid 190 g kaaluv see kerge tarvik on kerge kaasas kanda ja ideaalne kasutamiseks liikvel olles. Selle 2,03 cm paksus pakub mugavat tuge randmetele, vähendades pinget ja väsimust.

Manhattani Randmepadi ja Hiirematt on tagatud eluaegse garantiiga, tagades selle vastupidavuse ja usaldusväärsuse. See on pakendatud kaardipakendusse, muutes selle ideaalseks kingitusvõimaluseks teie tehnoloogia-entusiastist sõpradele või kolleegidele.

Uuenda oma arvutisüsteemi Manhattani Randmepadi ja Hiiremattiga ning koge suurenenud mugavust ja täpsust oma igapäevastes arvutitöödes.


1 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €18.99

Kauplus Pealkiri Hind
www.photopoint.ee

www.photopoint.ee

Manhattan Wrist Gel Support Pad and Mouse Mat, Blue, 241 × 203 × 40 mm, non slip base, Lifetime Warr €18.99

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Toimimine
Libisemiskindel põhi Jah
Randmetugi Jah
Mänguri hiire padi Jah
Pinnakujundus Ühevärviline
Toote värv Sinine
Kaal ja mõõtmed
Kaal 190 g
Paksus 2,03 cm
Sügavus 241,2 mm
Laius 203 mm
Pakendi andmed
Kogus pakis 1 tk
Logistika andmed
Harmonized System (HS) kood 84733080