Samsung EJ-M3400DBEGEU hiir Parempoolne Bluetooth

Tootja: Samsung

Mudel: EJ-M3400DBEGEU

EAN: 8806092652835

Samsung EJ-M3400DBEGEU hiir pakub mugavust ja kasutusmugavust Bluetoothi ühenduse ning ergonoomilise disainiga. See on mõeldud kasutamiseks parema käe jaoks ning must värv annab teie töölauale elegantse puudutuse. Hiire ergonoomiline disain tagab käe mitteväsitava kasutamise ka pikkade tööperioodide vältel.

Hiirel on sissevajutatavad nupud, mis tagavad kiire reageerimise ja taktilise klikkamiskogemuse. Hiirel on viis nuppu, mis võimaldavad kiiret ja mugavat navigeerimist. Kerimisratas on projekteeritud sujuvaks vertikaalseks kerimiseks.

Bluetooth-liides võimaldab juhtmevaba ühendust, elimineerides juhtmete sasipuntrad. Saate hiire oma arvutiga hõlpsalt ühendada, pakkudes vabadust liikumiseks.

Samsung EJ-M3400DBEGEU hiirel on üks kerimisratas, mis võimaldab hõlpsalt dokumentide, veebilehtede ja muu sirvimist. Monokromaatiline pind lisab hiirele elegantsi ja stiilset välimust.

Sellel hiirel on harmoneeritud süsteemi (HS) kood 84716070. Toode on toodetud Samsungi poolt, tuntud brändi poolt, mis on tuntud kvaliteetsete elektroonikaseadmete poolest. Hiirt pakendatakse eraldi ühikuna, koguses üks.

Kokkuvõttes pakub Samsung EJ-M3400DBEGEU hiir oma ergonoomilise disaini, Bluetooth-ühenduse ja tundlikkuse nuppudega mugavat ja mugavat kasutuskogemust. See on usaldusväärne kaaslane teie igapäevastes arvutitöödes.


2 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €46.27

Kauplus Pealkiri Hind
mts.ee

mts.ee

Samsung EJ-M3400DBEGEU hiir Parempoolne Bluetooth €46.27
www.photopoint.ee

www.photopoint.ee

Samsung BT Mouse Slim schwarz €59.99

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Hiir
Kerimissuund Vertikaalne
Kerimisrataste arv 1
Klahvide tüüp Sissevajutatavad nupud
Nuppude arv 5
Skrolli tüüp Ratas
Seadme liides Bluetooth
Disain
Pinnakujundus Ühevärviline
Toote värv Must
Ergonoomiline disain Jah
Toote kuju Parempoolne
Pakendi andmed
Kogus 1
Logistika andmed
Harmonized System (HS) kood 84716070