Philips Sonicare Sensitive HX6054/07 hambaharjaotsik 4 tk Valge

Tootja: Philips

Mudel: HX6054/07

EAN: 18710103633881

Philips Sonicare Sensitive HX6054/07 hambaharjaotsikud on spetsiaalselt loodud, et pakkuda sulle tundliku hammastele õrnat, kuid tõhusat puhastust. Need harjapead on mõeldud kasutamiseks Philipsi EasyClean, HealthyWhite, FlexCare, FlexCare+ ja DiamondClean elektriliste hambaharjadega.

Iga komplekt sisaldab nelja valget hambaharjaotsikut, mis võimaldavad sul pikaks ajaks muretult hambaid puhastada. Lisaks sellele on need otsikud asendatavad, nii et saad alati tagada endale kvaliteetse ja hügieenilise puhastuskogemuse.

Philips Sonicare Sensitive hambaharjaotsikud sobivad suurepäraselt neile, kellel on tundlikud hambad ja igemed. Nende peened ja pehmed harjased eemaldavad õrnalt hambakattu ning masseerivad õrnalt igemeid, aidates kaasa parema suuhügieeni saavutamisele.

Valguselembestel inimestel võib hea uudis olla see, et Philips Sonicare Sensitive hambaharjaotsikud on valged. Nii saad nautida puhtaid ja säravaid hambaid, samal ajal kui jätad hambaharjad oma vannitoa interjööriga harmoneeruma.

Kokkuvõttes pakuvad Philips Sonicare Sensitive HX6054/07 hambaharjaotsikud sulle võimaluse nautida tundliku hammastele sobivat, õrnat ja efektiivset puhastuskogemust. Valige Philipsi kvaliteet ja hoolitsege oma suuhügieeni eest usaldusväärsete toodetega.


1 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €29.25

Kauplus Pealkiri Hind
www.tet.lv

www.tet.lv

Philips Sonicare S Sensitive White HX6054/07 €29.25

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
Ühilduvus EasyClean, EasyClean, HealthyWhite, FlexCare, FlexCare+, DiamondClean
Asendus
Toote värv Valge
Kaasnevate harjapeade arv 4 tk