Bosch UniversalHedgePole 18 Ühekordne tera 3,6 kg

Tootja: Bosch

Mudel: 0 600 8B3 001

EAN: 3165140888059

Bosch UniversalHedgePole 18 on võimas ja tõhus elektriline heki trimmer, mis on loodud mugavaks ja vaevatuks hekkide ja põõsaste lõikamiseks. Selle kerge konstruktsioon kaaluga vaid 3,6 kg teeb selle lihtsasti juhitavaks ja käsitsetavaks, sobides nii professionaalsetele maastikukujundajatele kui ka koduaianduse harrastajatele.

Varustatud usaldusväärse akutoiteallika ja 18 V aku pingega tagab Bosch UniversalHedgePole 18 juhtmevaba vabaduse ja kõrvaldab lahtikäivate juhtmete tüütuse. See tagab katkematu töö ja võimaldab ulatuda isegi kõige ligipääsmatumatesse aedade piirkondadesse.

Kõrgusereguleerimisvõimalusega heki trimmeril on maksimaalne kõrgus 2,6 m ja minimaalne kõrgus 2,1 m, pakkudes mitmekülgseid lõikamisvõimalusi ning võimaldades lihtsalt kärpida erineva suuruse ja kujuga hekke. Kaasasolev kõrguse reguleerimise funktsioon täiustab edasi täpsust ja kontrolli lõikamise ajal.

Bosch UniversalHedgePole 18 võimaldab töötada tõhusalt suurematel aladel, katvusala on kuni 200 m², ilma pideva ümberpaigutamise vajaduseta. Ühekordse tera disain tagab puhta ja täpse lõike, samas kui 43 cm tera suurus ja 1,6 cm terade vaheline kaugus tagab parima lõikamistulemuse.

Kasutajamugavust silmas pidades on sellel heki trimmeril madal vibratsiooni emissioon 1,1 m/s², vähendades väsimust ja võimaldades pikemaid kasutusperioode. Trimmer töötab ka madala müratasemega, helirõhutasemeks on 72 dB ja helivõimsuse tasemeks on 86 dB.

Bosch UniversalHedgePole 18 on saadaval stiilses musta, rohelise ja punase kombinatsioonis, lisades kaasaegsust teie aiatööriistade kollektsioonile. Sellel on mitmeid funktsioone ja tehnilisi detaile, sealhulgas tühikäigu töösagedus 2200 spm ja määramatuse koefitsient K 4 dB, tagades järjepideva ja usaldusväärse lõikamistulemuse.

Märkus: Bosch UniversalHedgePole 18 ei sisalda akulaadijat ega teist akut. Kuid see on ühilduv teiste Bosch 18 V akutoitega tööriistadega, võimaldades teil hõlpsalt vahetada seadmete vahel ja maksimeerida tõhusust.

Valige Bosch UniversalHedgePole 18, et saada muretu lõikamiskogemus, mis tagab täpsed ja professionaalsed tulemused igas kasutuskorras.


2 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €141.00

Kauplus Pealkiri Hind
www.ox.ee

www.ox.ee

Bosch UniversalHedgePole 18 €141.00
mts.ee

mts.ee

Akuhekikäärid UniversalHedgePole18 SOLO pikendatud varrega BOSCH €143.19
mts.ee

mts.ee

Bosch UniversalHedgePole 18 Ühekordne tera 3,6 kg €143.87

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
Kõrguse reguleerimine Jah
Määramatu faktor K 4 dB
Maksimaalne kaetud ala 200 m²
Tehnilised andmed
Helirõhu tase 72 dB
Määramatuse koefitsient 1,5 m/s²
Vibratsioonitugevus 1,1 m/s²
Helivõimsuse tase 86 dB
Toote värv Must, Roheline, Punane
Tühikäigu töösagedus 2200 spm
Terade vahekaugus 1,6 cm
Tera suurus 43 cm
Tera tüüp Ühekordne tera
Võimsus
Aku pinge 18 V
Toiteallikas Patarei
Kaal ja mõõtmed
Kaal 3,6 kg
Minimaalne kõrgus 2,1 m
Maksimaalne kaal 2,6 m
Pakendi sisu
Kaasas teine aku Ei
Akulaadija kaasa arvatud Ei