Tefal Snow KO3308 elektrikann 1,7 l 2400 W Must

Tootja: Tefal

Mudel: KO330815

EAN: 3045386354948

Tefal Snow KO3308 elektriline veekeetja on igas köögis hädavajalik seade. Selle elegantse musta disainiga lisab see igale tööpinnale elegantset puudutust. Veekeetjal on suur veepaagi maht 1,7 liitrit, mis võimaldab teil hõlpsasti keeta piisavalt vett mitmele tee- või kohvitassile.

Üks selle veekeetja olulisemaid omadusi on veetaseme näidik, mis võimaldab teil hõlpsalt näha, kui palju vett paagis alles on. See tagab, et teil on alati õige kogus vett vastavalt teie vajadustele ning takistab üle täitmist või veekeetja tühjaksjooksmist.

Varjatud kütteelement tagab kiire ja tõhusa kuumutamise, andes teile kiiresti kuuma vee. Veekeetjaga on ka kaasas ülekuumenemise kaitse, mis lülitub automaatselt välja, kui veetase on liiga madal, muutes selle kasutamise ohutuks ja ennetades õnnetusi.

Tefal Snow KO3308 elektriline veekeetja on loodud mugavus silmas pidades. Sellel on lihtne sisse-/väljalülitusnupp ning eemaldatav filter tagab, et teil oleks iga kord puhas, prahtivaba vesi. Filtrisüsteem aitab eemaldada veest lisandeid, pakkudes teile parema kvaliteediga teetassi või kohvi.

Muu mugavusele mõeldud omaduste hulka kuulub juhtme hoiustamine, mis võimaldab hoida tööpinda korras ja korralikuna, ning valgustatud sisse-/väljalülitusnupp parema nähtavuse tagamiseks. Hingedega kaas teeb veekeetja täitmise ja puhastamise lihtsaks, samas kui libisemiskindlad jalad ja 360° pööratav alus tagavad stabiilsuse ja kasutusmugavuse.

Automaatse väljalülitusfunktsiooniga veekeetja lülitub automaatselt välja, kui vesi jõuab keemistemperatuurini, säästes energiat ja tagades ohutuse. Ergonoomilise käepideme ja lukustatava kaane abil on veekeetja käsitsemine ja transportimine turvaline ja lihtne.

Kokkuvõttes on Tefal Snow KO3308 elektriline veekeetja usaldusväärne ja tõhus seade, mis ühendab stiili ja funktsionaalsuse. See on täis kasulikke omadusi, mis muudavad selle igas köögis hädavajalikuks.


1 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €36.90

Kauplus Pealkiri Hind
hiq24.de

hiq24.de

Kleinelektro Tefal KO 3308 (Edelstahl/schwarz) €36.90

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Ergonoomika
Märgutuli Jah
Ergonoomiline käepide Jah
Lukustatav kaas Jah
Hingedega kaas Jah
Libisemiskindel alus Jah
Sisse/välja lüliti Jah
Valgustatud sisse/välja lüliti Jah
360° pöörlev alus Jah
Juhtmehoidik Jah
Juhtmevaba Jah
Automaatne väljalülitus Jah
Funktsioonid
Päritoluriik Hiina
Peidetud kütteelement Jah
Eemaldatav filter Jah
Filtreerimine Jah
Kuivaltkeemise kaitse Jah
Veetaseme indikaator Jah
Reguleeritav termostaat Ei
Toote värv Must
Veemahuti suurus 1,7 l
Võimsus
Võimsus 2400 W