Ariete 2868 elektrikann 1 l 1630 W Sinine

Tootja: Ariete

Mudel: 00C286805AR0

EAN: 8003705116542

Ariete 2868 elektriline veekeetja on mugav ja efektiivne seade vee keetmiseks. Selle siledas sinises värvitoonis on köögile stiilne puudutus. 1-liitrine veepaagi maht võimaldab teil keeta piisavalt vett mitme portsjoni või teepottide jaoks. Veekeetjal on usaldusväärne sisse-/väljalülituslüliti lihtsaks kasutamiseks ning see on varustatud eemaldatava filtriga mugavamaks puhastamiseks ja parema veekvaliteedi saavutamiseks.

Valmistatud tugevast metallkorpusest, on see veekeetja ehitatud vastupidavusele. Sellel on 360° pöörlev alus, mis võimaldab teil lihtsalt tõsta ja valada igast suunast. Juhtmevaba disain lisab mugavust, välistades kõverduva juhtme tüli köögilauale. Näidutulega saate lihtsalt näha, millal veekeetja on sisse lülitatud ja keeb.

Ohutuse tagamiseks on Ariete 2868 elektriline veekeetja varustatud automaatse väljalülitusfunktsiooniga, tagades selle, et vesi jõuab soovitud temperatuurini ning seejärel lülitub automaatselt välja. Ergonoomiline käepide muudab veekeetja käsitsemise mugavaks ja kindlaks. Kaas on kergesti käsitsi avatav ja eemaldatav, mis võimaldab seda hõlpsalt täita ja puhastada.

Kokkuvõttes on Ariete 2868 elektriline veekeetja usaldusväärne ja efektiivne seade vee keetmiseks. Sellel on reguleeritav termostaat, metallkorpuse, eemaldatav filter ja juhtmevaba disain, mis teeb sellest praktilise valiku igapäevaseks kasutamiseks. Stiilse sinise värvi ja kasutajasõbraliku disainiga on see veekeetja suurepärane lisa igasse kööki.


1 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €43.00

Kauplus Pealkiri Hind
www.ox.ee

www.ox.ee

Чайник Ariete Vintage Kettle Blue (light blue, 1,630 watts, 1 liter) €43.00

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Ergonoomika
Märgutuli Jah
Ergonoomiline käepide Jah
Kaane avamistüüp Manuaal
Eemaldatav kaas Jah
Sisse/välja lüliti Jah
360° pöörlev alus Jah
Juhtmevaba Jah
Automaatne väljalülitus Jah
Funktsioonid
Filtreerimine Jah
Eemaldatav filter Jah
Reguleeritav termostaat Ei
Korpuse materjal Metall
Toote värv Sinine
Veemahuti suurus 1 l
Võimsus
Toiteallikas Vahelduvvool
Võimsus 1630 W