Lindy 36223 DVI-kaabel 3 m DVI-D Must

Tootja: Lindy

Mudel: 36223

EAN: 4002888362238

Lindy 3 m DVI-D Dual Link-kaabel, Anthra Line, on kõrgekvaliteediline DVI kaabel, mis on loodud sujuvaks andmete edastamiseks ja ülima kuvakvaliteediga. 3 meetri pikkuse kaabli abil on piisavalt paindlikkust seadmete ühendamiseks mõõdukate kauguste korral.

See kaabel on REACH- ja UL-sertifikaadiga ning vastab rangele ohutus- ja keskkonnanõuetele, tagades kasutamise ajal meelerahu. Kaabel toetab kuni 9,9 Gbit/s andmeedastuskiirust, võimaldades sujuvat ja tõhusat digitaalsete signaalide edastamist.

Maksimaalse eraldusvõimega 2560 x 1600 pikslit pakub see kaabel erakordset pildikvaliteeti ja detailitäpsust, mistõttu on see sobilik nõudlikele rakendustele nagu graafiline disain, mängud ja multimeedia redigeerimine.

Lindy DVI-D Dual Link-kaabli mõlemas otsas on meeste ühendused, mis võimaldavad lihtsat ja turvalist ühendamist DVI-toega seadmetega. Kullatud kontaktid tagavad usaldusväärse signaaliülekande ja vastupanu korrosioonile, säilitades aja jooksul optimaalse jõudluse.

Kaabel on valmistatud vastupidavast polüvinüülkloriidist (PVC) ümbrisega, mis pakub suurepärast kaitset kulumise eest. Selle 28 AWG traadi läbilõige suurendab vastupidavust säilitades samas paindlikkuse.

Disainitud elegantse musta värvi, Lindy 3m DVI-D Dual Link-kaabel ühendab funktsionaalsuse esteetikaga, sulandudes sujuvalt igasse komplekti. Olgu teil vaja arvutit ühendada monitori, projektori või muude DVI ühilduvate seadmetega, see kaabel pakub usaldusväärsust ja jõudlust, mida vajate.


Pakkumisi ei leitud...


Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
Sertifikaat REACH, UL
Kaabli varjestuse materjal Polüvinüülkloriid (PVC)
Pistmikukontaktide kate Kuld
AWG-juhtme läbimõõt 28
Maksimaalne resolutsioon 2560 x 1600 pikslit
Andmeedastuskiirus 9,9 Gbit/s
Dual Link DVI
Toote värv Must
Konnektor 2 sugu Meessoost
Konnektor 1 sugu Meessoost
Pistmik 2 DVI-D
Pistmik 1 DVI-D
Kaabli pikkus 3 m
Tehnilised andmed
Jätkusuutlikkuse sertifikaadid RoHS
Töötingimused
Hoiustamistemperatuur (T-T) -25 - 85 °C
Kasutamistemperatuur (T-T) -20 - 80 °C
Logistika andmed
Harmonized System (HS) kood 84733080