StarTech.com HSB100SATBK draivilahtripaneel 13,3 cm (5.25") Bezel paneel Must

Tootja: StarTech.com

Mudel: HSB100SATBK

EAN: 0065030821360

StarTech.com 5,25-tolline kandiketa Hot Swap Mobile Rack 3,5-tollise kõvaketta jaoks on suurepärane täiendus teie arvutikomplektile. Tegemist on Type Bezel paneeliga, millel on elegantne, täielikult must disain, mis näeb suurepäraselt välja igas arvutikarbis. Mobiilne rack on valmistatud vastupidavatest ja kauakestvatest materjalidest, nagu alumiinium ja PU-kile, mis peavad vastu suurele kulumisele.

See mobiilne riiul toetab paljusid kõvaketta liidesestandardeid, nagu Serial ATA, Serial ATA II ja Serial ATA III, mistõttu on see väga mitmekülgne ja ühildub paljude turul saadaolevate kõvaketastega. Tänu salveta konstruktsioonile saab kõvakettaid ja salvestusseadmeid hõlpsasti vahetada ilma lisatööriistade või -seadmete kasutamiseta.

See toetab 3,5-tolliseid kõvakettaid ning sellel on aktiivsuse ja toite LED-indikaatorid, mis annavad teile teada, kui seade on kasutusel või kui esineb probleeme. Toode on varustatud ka võtmelukuga, mis tagab teie kõvaketta ohutuse ja turvalisuse.

StarTech.com 5,25-tolline Trayless Hot Swap Mobile Rack for 3,5-tollise kõvaketta jaoks on väga lihtne paigaldada ning kaasas on kruvid ja kasutusjuhend, mis aitavad teil alustada. Toode on pika elueaga ja talub kuni 50 000 sisestamis- ja väljapaiskamistsüklit, pakkudes teile raha eest suurt väärtust.

Selle toote kaal on 261 g ja mõõtmed 149 mm x 184 mm x 42 mm, mis teeb sellest kompaktse ja ruumi säästva lahenduse teie arvutile. See võib töötada temperatuuridel 0-50 °C ja suhtelise õhuniiskuse vahemikus 5-85 %. Pakendis on mobiilne riiul, kruvid, kasutusjuhend ja 2 lukustusvõtit.

See on ka jätkusuutlik toode, mis on saanud RoHS-sertifikaadi ja toetab erinevaid jätkusuutlikkuse algatusi. StarTech.com 5,25in Trayless Hot Swap Mobile Rack for 3,5in Hard Drive on usaldusväärne ja tõhus viis andmete hoidmiseks ja haldamiseks, mistõttu on see suurepärane valik inimestele, kes nõuavad oma arvuti seadistuse jaoks kvaliteetseid tooteid.


Pakkumisi ei leitud...


Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
Sertifikaat CE, FCC, REACH
Lukk Jah
LED-indikaatorid Tegevus, Võimsus
Tsüklite arv 50000
Materjal Alumiinium, PU-plast
Toote värv Must
Kõvaketta liides Jada ATA, Jada ATA II, Jada ATA III
Kõvaketta suurus 3.5 "
Toetatud kõvaketaste arv 1
Tüüp Bezel paneel
Suurus 13,3 cm
Töötingimused
Suhteline õhuniiskus kasutamisel (H-H) 5 - 85 protsenti
Kasutamistemperatuur (T-T) 0 - 50 °C
Suhteline õhuniiskus (H-H) hoiustamisel 5 - 95 protsenti
Jätkusuutlikkus
Jätkusuutlikkuse sertifikaadid RoHS
Kaal ja mõõtmed
Sügavus 184 mm
Laius 149 mm
Kaal 261 g
Kõrgus 42 mm
Pakendi andmed
Pakendi kaal 366 g
Pakendi sügavus 159 mm
Pakendi kõrgus 51 mm
Pakendi laius 206 mm
Pakendi sisu
Juhend Jah
Kaasas kruvid Jah
Kaasas olevate lukustusvõtmete arv 2 tk
Logistika andmed
Harmonized System (HS) kood 84733080