Gastroback Design auruti 3 korv(id) Tööpinna peal 650 W Roostevaba teras, Läbipaistev

Tootja: Gastroback

Mudel: 42510

EAN: 4016432425102

Gastroback Design auruti 3 korv on ideaalne seade igapäevase aurutamise vajaduste rahuldamiseks. Sellel aurutil on kolm eraldi korvi, mis võimaldavad teil üheaegselt valmistada mitmeid erinevaid toite. Korvi suurus on 3 liitrit, tagades piisavalt ruumi erinevate koostisosade jaoks.

Sellel Gastroback aurutil on LCD ekraan, mis võimaldab teil mugavalt jälgida toiduvalmistamise protsessi. Seadme juhtimine toimub nuppude abil, mis asuvad esiküljel, võimaldades lihtsat ja mugavat kasutamist.

Roostevabast terasest ja läbipaistev disain annavad sellele aurutile stiilse ja kaasaegse välimuse, mis sobib hästi igas köögis. Lisaks on aurutil veetaseme indikaator, mis aitab teil hoida silma peal vee kogusel seadmes.

Gastroback Design aurutil on mitmeid kasulikke funktsioone, sealhulgas automaatne väljalülitustaimer toidu turvaliseks küpsetamiseks. Digitaalne taimer võimaldab teil seadistada täpse küpsetusaja vastavalt oma vajadustele. Samuti on seadmel integreeritud taimer, mis hõlbustab toiduvalmistamise käigus aja jälgimist.

Sellel aurutil on ka automaatne soojashoiurežiim, mis hoiab toitu soojana pärast küpsetamise lõppu. See tagab, et teie valmistatud toidud püsivad maitsvana ja kuumana kuni serveerimiseni.

Gastroback Design aurutil on võimsus 650 W ja see toimib 230 V sisetpingega. Selle mõõtmed on 396 mm kõrgus, 252 mm laius ja 340 mm sügavus. Kaaludes 2,5 kg, on see kompaktne ja lihtne seade, mida saate hõlpsasti köögis paigutada.

Lisaks sellele pakub Gastroback Design auruti komplektis kaasasolev retseptiraamat inspiratsiooni uute ja maitsvate aurutatud roogade valmistamiseks.

Olenne üksikasjalikult käsitletavad ja suurepärased funktsioonid muudavad Gastroback Design auruti 3 korvi ideaalseks valikuks kõigile, kes soovivad nautida tervislikku ja maitsvat aurutatud toitu.


2 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €74.00

Kauplus Pealkiri Hind
www.ox.ee

www.ox.ee

Gastroback 42510 Design Food Steamer €74.00
www.photopoint.ee

www.photopoint.ee

Gastroback 42510 Design Food Steamer €79.99

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Söögivalmistusfunktsioonid ja -programmid
Automaatne soojashoiurežiim
Ergonoomika
Veetaseme indikaator
Automaatne väljalülitustaimer toidu turvaliseks küpsetamiseks
Taimeri tüüp Digitaalne
Integreeritud taimer
Disain
Korvi suurus 3 l
Ekraan LCD
Juhtimise paigutus Esikülg
Kontrolli tüüp Nööbid
Toote värv Roostevaba teras, Läbipaistev
Seadme paigaldus Tööpinna peal
Korvide arv 3 korv(id)
Võimsus
AC-sisendsagedus 50 Hz
AC-sisendpinge 230 V
Võimsus 650 W
Kaal ja mõõtmed
Kaal 2,5 kg
Kõrgus 396 mm
Sügavus 340 mm
Laius 252 mm
Pakendi sisu
Retseptiraamat