StarTech.com MU1MMSRA audiokaabel 0,3 m 3.5mm Must

Tootja: StarTech.com

Mudel: MU1MMSRA

EAN: 0065030841313

StarTech.com 1 ft õhuke 3,5 mm nurkne stereorootorikaabel - M/M on kompaktne ja mitmekülgne helikaabel, mis on mõeldud suurepärase helikvaliteedi edastamiseks. Kaabli pikkus on 0,3 meetrit, pakkudes mugavat lahendust heliseadmete ühendamiseks 3,5 mm kühvelühenditega.

See helikaabel omab ühel otsal nurkset ühendust ja teisel otstel sirget ühendust, võimaldades paindlikke ja lihtsaid ühendusi kitsastes ruumides. Kullatud kontaktid tagavad optimaalse signaaliülekande, vähendades segavat mõju ning pakkudes selget ja puhta heli.

Selle kaabli õhuke ja kerge disain muudab selle kandmise ja hoiustamise lihtsaks, tehes selle ideaalseks reisimiseks või liikvel kasutamiseks. PVCmantli materjal tagab vastupidavuse ja pikaajalise jõudluse, samas kui 30 AWG traadi suurus tagab usaldusväärse ja tõhusa helisignaalide edastamise.

Plug-and-play funktsionaalsusega on selle helikaabli kasutamine lihtne - lihtsalt ühendage see ja nautige oma lemmikhelisid, taskuhäälinguid või filme. See on ühilduv laia valikut seadmetega, sealhulgas nutitelefonid, tahvelarvutid, sülearvutid, MP3-mängijad ja palju muud.

StarTech.com 1 ft õhuke 3,5 mm nurkne stereorootorikaabel on CE- ja REACH-sertifitseeritud, tagades vastavuse rahvusvahelistele ohutus- ja keskkonnastandarditele.

Kokkuvõttes on StarTech.com 1 ft õhuke 3,5 mm nurkne stereorootorikaabel - M/M kõrgekvaliteediline helikaabel, mis ühendab mugavuse, vastupidavuse ja suurepärase helitulemuse. See on ideaalne tarvik heliseadmete ühendamiseks ja nauditavate helikogemuste nautimiseks.


1 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €4.00

Kauplus Pealkiri Hind
www.pc21.fr

www.pc21.fr

STARTECH .COM CâBLE AUDIO STéRéO SLIM 3,5 MM à ANGLE DROIT €4.00

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
Sertifikaat CE, REACH
Isehäälestuv Jah
AWG-juhtme läbimõõt 30
Mantli materjal Polüvinüülkloriid (PVC)
Toote värv Must
Pistmikukontaktide kate Kuld
2. pistmiku kujutegur Sirge
1. pistmiku kujutegur Nurga all
Konnektor 2 sugu Meessoost
Konnektor 1 sugu Meessoost
Pistmik 2 3.5mm
Pistmik 1 3.5mm
Kaabli pikkus 0,3 m
Tehnilised andmed
Jätkusuutlikkuse sertifikaadid RoHS
Pakendi andmed
Pakendi kaal 12 g
Pakendi kõrgus 7 mm
Pakendi sügavus 220 mm
Pakendi laius 128 mm
Kaal 7 g
Logistika andmed
Harmonized System (HS) kood 85189000